Libnet.ro
UNICEF

23:00

Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, cercetat pentru coruptie in dosarul Publitrans, va candida pentru un nou mandat

Adevărul Adevărul,
Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, cercetat pentru coruptie in dosarul Publitrans, va candida pentru un nou mandat

Tudor Pendiuc si-a anuntat intentia de a candida pentru un nou mandat de primar al Pitestiului la alegerile locale din 5 iunie anul acesta. N-o mai poate face sub umbrela PSD, care nu mai vrea candidati cu probleme in justitie, ci ca independent. continuă pe Adevărul

Tudor Pendiuc, trimis in judecata de DNA, candideaza pentru al saptelea mandat ca primar al Pitestiului

Social-democratul Tudor Pendiuc, trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru fapte de coruptie, a anuntat ca va candida ca independent, pentru al saptelea mandat de primar al municipiului Pitesti.

Tudor Pendiuc, trimis in judecata de DNA, candideaza pentru al saptelea mandat ca primar al Pitestiului

Social-democratul Tudor Pendiuc, trimis in judecata de procurorii DNA, pentru fapte de coruptie, a anuntat ca va candida ca independent, pentru al saptelea mandat de primar al municipiului Pitesti, potrivit.

Primarul din Targu Mures, cercetat pentru luare de mita, iar fiul sau pentru complicitate si spalare de bani

Primarul municipiului Targu-Mures este cercetat pentru luare de mita, dupa ce in anul 2011 Consiliul Local ar fi emis noua hotarari pentru realizarea unui proiect, in care direct interesat era omul de afaceri Mircea-Nicolae Musgociu. Totodata, in acelasi dosar este acuzat de complicitate la luare de mita si spalare de bani si fiul primarului, Dan Aurel Florea.

Patru procurori condamnati definitiv pentru coruptie, eliberati din functie in 2015

Patru procurori au fost eliberati din functie anul trecut ca urmare a condamnarii definitive pentru infractiuni de coruptie ori asimilate infractiunilor de coruptie, se arata in raportul pe 2015 privind starea justitiei, publicat miercuri de Consiliul Superior al Magistraturii si citat de Agerpres. Alti sapte procurori au fost trimisi in judecata in 2015 pentru infractiuni de coruptie sau infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )