Libnet.ro
UNICEF

05:30

Prime Transaction: Bancile locale au fost din nou cele care au condus plutonul scaderilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prime Transaction: Bancile locale au fost din nou cele care au condus plutonul scaderilor

Sapte dintre principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri depreciindu-se, in contextul in care a fost inregistrata o lichiditate mai mare decat in ziua anterioara, de 26,52 milioane de lei 5,86 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

Ben Affleck si Jennifer Garner, din nou impreuna. La o inmormantare

Momentele fericite, dar si cele triste ne aduna. Iar vedetele nu fac exceptie. Ben Affleck si Jennifer Garner au fost vazuti din nou unul alaturi de celalalt, la o inmormantare, in Los Angeles, California.

Este din nou petrecere pe Valea Prahovei. Rusii sarbatoresc Craciunul si Revelionul pe stil vechi

Statiunile de pe Valea Prahovei sunt din nou in sarbatoare. Aproximativ 1500 de moldoveni, rusi si ucrainieni sarbatoresc, pe 7 si 13 ianuarie, Craciunul si Revelionul pe rit vechi.

Fara oprire! Pamela Anderson, din nou goala la 48 de ani

Face orice de dragul animalelor, asa ca nu e de mirare ca Pamela Anderson a renuntat din nou la hainute, la 48 de ani.

Modelul Draya Michele, din nou insarcinata

Bucurie pentru Draya Michele. Modelul si vedeta tv este din nou insarcinata. Frumoasa asteapta primul copil cu logodnicul ei, jucatorul de fotbal american Orlando Scandrick.

Kris Allen va deveni din nou tatic

2016 se anunta plin pentru cantaretul Kris Allen. Fostul castigator al concursului American Idol a anuntat chiar la inceputul anului ca in aceasta vara va deveni din nou tatic.

Miley Cyrus si Liam Hemsworth, din nou impreuna!

Noul an debuteaza cu impacari spectaculoase in randul celebritatilor de peste Ocean. Miley Cryus si fostul logodnic Liam Hemsworth si-au reluat relatia inainte de Revelion, cei doi pecetluind trecerea in noul an cu sarutari patimase sub crengutele de vasc.

Tesla Motors a livrat peste 50.000 de masini anul trecut. Doar 208 dintre ele au fost din cel mai nou model

Tesla Motors a anuntat ca si-a indeplinit tintele pentru 2015, livrand peste 50. 000 de masini, dintre care in ultimul trimestru au ajuns la clienti 17. Marea majoritate au fost Model S, in timp ce din SUV-ul Model X s-au livrat doar 208 unitati in cele doua luni de comercializare, scrie Fortune. Pentru anul in curs compania nu asteapta o crestere substantiala a productiei totale, estimand maxim 52. 000 unitati.

ii plac tinereii! Kate Hudson, surprinsa din nou cu Nick Jonas

S-a zvonit despre ei anul trecut ca ar forma cel mai nou cuplu de vedete, lucru infirmat de protagonisti. Acum insa lucrurile par sa fie foarte clare intre Kate Hudson si Nick Jonas.

Speculatorii futures s-au ascuns din nou

Dupa ce prima zi de tranzactionare din an s-a incheiat cu aproape 100 de contracte, a doua sedinta din 2016 a readus piata Sibex sub umbra lipsei de interes, prima jumatate a zilei de marti fiind una stearsa.

Marile companii petroliere vor reduce vor reduce investitiile din nou

Marile companii producatoare de petrol si gaze naturale petroliere se confrunta cu cea mai lunga perioada de reducere a investitiilor din ultimele decenii, in conditiile in care pretul barilului de petrol se afla la cel mai scazut nivel din ultimii 11 ani, insa ar urma sa imprumute mai mult pentru a putea pastra nivelul dividendelor cerute de investitori, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )