Libnet.ro
UNICEF

01:05

Printesa Maja de Hohenzollern protesteaza impotriva masacrarii cainilor fara stapan ...

România Liberă România Liberă,
Printesa Maja de Hohenzollern protesteaza impotriva masacrarii cainilor fara stapan ...

Printesa Maja de Hohenzollern transmite o scrisoare deschisa catre judecatorii Curtii Constitutionale, presedintelui Traian Basescu, prim-ministrul Victor Ponta pentru a protesta in numele a multor activisti pentru drepturile animalelor, dar si a numeroase persoane din strainatate, impotriva uciderii inumane, crude si brutale a cainilor fara stapan in Romania. Citeste si Brigitte Bardot ii scrie lui Basescu pentru a apara cainii maidanezi din Romania. continuă pe România Liberă

Printesa Maja de Hohenzollern acuza Romania: Ati comis cea mai mare crima din istoria ...

Printesa Maja de Hohenzollern transmite o scrisoare deschisa catre judecatorii Curtii Constitutionale, presedintelui Traian Basescu, prim-ministrul Victor Ponta pentru a protesta in numele a multor activisti pentru drepturile animalelor, dar si a numeroase persoane din strainatate, impotriva uciderii inumane, crude si brutale a cainilor fara stapan in Romania. Citeste si Brigitte Bardot ii scrie lui Basescu pentru a apara cainii maidanezi din Romania Va rog sa stopati acest macel sangeros si .

Iubitorii de animale protesteaza in fata Palatului Parlamentului impotriva eutanasierii cainilor

Iubitorii de animale protesteaza, marti, in parcul Izvor din Capitala, in fata Palatului Parlamentului, relateaza B1 TV. Zeci de oameni protesteaza impotriva eutanasierii cainilor, sustinand ca cea mai.

Iubitorii de animale protesteaza in fata Palatului Parlamentului impotriva eutanasierii cainilor (VIDEO)

Iubitorii de animale protesteaza, marti, in parcul Izvor din Capitala, in fata Palatului Parlamentului, relateaza B1 TV. Zeci de oameni protesteaza impotriva eutanasierii cainilor, sustinand ca cea mai.

VIDEO Clujenii protesteaza in strada impotriva eutanasierii cainilor fara stapan

O organizatie nonguvernamentala clujeana a protestat, in aceasta seara, la Cluj-Napoca, de la ora 19. 00, in Piata Unirii, impotriva eutansierii cainilor din adaposturi. Membrii acestuia sustin ca sunt nemultumiti de modul in care politicienii au gestionat problema maidanezilor fara stapan.

La Galati, gestionarea cainilor fara stapan a fost abandonata.

Chiar directorul Serviciului Ecosal, Ionut Pucheanu, cel ce coordoneaza gestionarea problemei cainilor fara stapan, recunoaste ca, din primavara, practic de la numirea sa in functie, la Galati nu se mai ocupa nimeni de colectarea cainilor, ca exemplarele din padocuri nu sunt sterilizate, iar banii stransi de la galateni nu sunt folositi. Potrivit cifrelor Directiei Sanitar-Veterinara DSV), in oras ar fi 20. 000 de caini fara stapan, iar potrivit evaluarilor Ecosal numarul acestora ar fi de .

Ce reglementari propune Oprescu pentru situatia cainilor fara stapan.

Primariul Municipiului Bucuresti, Sorin Oprescu, a propus Comisiei Juridice un set de amendamente prin care sa rezolve situatia cainilor fara stapan, potrivit unui comunicat de presa al Primariei Capitalei. Astfel, Oprescu doreste stabilirea unui set de reguli clare si a unui termen de sapte zile in care cainii fara detinator sa fie adoptati sau revendicati. Dupa acest termen, cainii vor fi eutanasiati. Citeste si Deputatii dezbat in comisii legea privind cainii fara stapan Totodata, edilul .

Oprescu: Vom anula referendumul pe tema eutanasierii cainilor fara stapan

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a mentionat, in cadrul unei conferinte de presa, ca referendumul privind eutanasierea cainilor fara stapan va fi anulat.

Legea privind eutanasierea cainilor fara stapan, adoptata

Update 12:45 Legea care permite eutanasierea cainilor fara stapan care nu sunt adoptati sau revendicati in 14 zile de cand ajung in adaposturi a fost adoptata de Camera Deputatilor.

Clujenii protesteaza in strada impotriva eutanasierii cainilor fara stapan

O organizatie nonguvernamentala clujeana organizeaza, in aceasta seara, la Cluj-Napoca, de la ora 19. 00, in Piata Unirii, un protest impotrva eutansierii cainilor din adaposturi. Membrii acestuia sustin ca sunt nemultumiti de modul in care politicienii au gestionat problema maidanezilor fara stapan.

Eutanasierea cainilor fara stapan dupa 14 zile a fost adoptata de camera Deputatilor. ...

Mai multi iubitori de animale protesteaza in sala de sedinte. Atunci cand ne trezim cu o inundatie in casa nu ne apucam mai intai sa scoatem apa. Oprim robinetul. Liderul grupului parlamentar al minoritatilor nationale. Lucrul asta nu e bun. Lasam lucrurile sa se stranga si le neglijam. Se intampla ceva irational Remus Cernea: Majoritatea grupurilor deputatilor neafiliati s-au abtinut. , Este o falsa salutie, este o masura populista care doar va amagi cetatenii. Peste cativa ani vom .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )