Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorii o acuza pe sefa CNA de abuz in serviciu si instigare la fals

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Procurorii o acuza pe sefa CNA de abuz in serviciu si instigare la fals

ACTUALIZARE 13:55 Procurorii DNA au extins astazi urmarirea penala fata de sefa CNA, Laura Georgescu, acuzand-o pe aceasta de abuz in serviciu si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata. continuă pe Ziarul Bursa

DNA a extins urmarirea penala pe numele presedintelui CNA Laura Georgescu, pentru abuz in serviciu si instigare la fals

Directia Nationala Anticoruptie a dispus extinderea urmaririi penale in cazul Laurei Georgescu, presedinte al Consiliului National al Audiovizualului CNA), in dosarul privind interventii pentru licenta Giga TV. Procurorii o acuza pe sefa CNA de abuz in serviciu si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, informeaza DNA.

Sefa CNA, Laura Georgescu, audiata de procurorii anticoruptie

Presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA), Laura Georgescu, a venit la DNA, joi, fiind citata pentru a fi audiata.

Laura Georgescu, sefa CNA, audiata la DNA intr-un dosar privind interventii pentru licenta Giga TV

Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA), a venit in jurul orei 11:30 la DNA, fiind citata pentru a fi audiata intr-un dosar privind licenta Giga TV. Ea nu a facut nicio declaratie.

Sefa CNA Laura Georgescu, audiata la DNA

Presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA), Laura Georgescu, a venit la DNA, joi, fiind citata pentru a fi audiata, informeaza Mediafax.

Sefa CNA, audiata la DNA

Presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA), Laura Georgescu, a venit la DNA, joi, pentru audieri, intr-un dosar privind interventii pentru licenta Giga Tv, informeaza Mediafax.

Sefa CNA le cere colegilor sai daune morale de 12.000 lei. Care este motivul

Presedinta Consiliului National al Audiovizualului Laura Georgescu, care la inceputul lunii martie a dat in judecata sase membri CNA, intrucat i-au redus atributiile la conducerea Consiliului, le cere acestora daune morale de 12. 000 de lei, informeaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )