Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sefa CNA Laura Georgescu, audiata la DNA

Hotnews Hotnews,
 Sefa CNA Laura Georgescu, audiata la DNA

Presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA), Laura Georgescu, a venit la DNA, joi, fiind citata pentru a fi audiata, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Sefa CNA, Laura Georgescu, audiata de procurorii anticoruptie

Presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA), Laura Georgescu, a venit la DNA, joi, fiind citata pentru a fi audiata.

Laura Georgescu, sefa CNA, audiata la DNA intr-un dosar privind interventii pentru licenta Giga TV

Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA), a venit in jurul orei 11:30 la DNA, fiind citata pentru a fi audiata intr-un dosar privind licenta Giga TV. Ea nu a facut nicio declaratie.

DNA extinde urmarirea penala impotriva sefei CNA, Laura Georgescu

DNA extinde urmarirea penala impotriva sefei CNA, Laura Georgescu. Acesta este acuzata de abuz in serviciu si instigarea la fals in inscrisuri sub semnatura privata. Laura Georgescu a fost audiata astazi.

DNA a extins urmarirea penala pe numele presedintelui CNA Laura Georgescu, pentru abuz in serviciu si instigare la fals

Directia Nationala Anticoruptie a dispus extinderea urmaririi penale in cazul Laurei Georgescu, presedinte al Consiliului National al Audiovizualului CNA), in dosarul privind interventii pentru licenta Giga TV. Procurorii o acuza pe sefa CNA de abuz in serviciu si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, informeaza DNA.

Criza CNA-Laura Georgescu, soldata cu un proiect de lege care ar putea intari controlul politic asupra arbitrului audiovizual. Senatorul Georgica Severin: Situatia e diferita de TVR

Presedintele CNA ar putea fi schimbat prin respingerea in Parlament a raportului de activitate al institutiei, potrivit unei propuneri de modificare a Legii audiovizualului, menita teoretic sa solutioneze blocajul in care se afla in prezent arbitrul audiovizual. Initiativa legislativa ridica, insa, semne de intrebare privind intarirea controlului politic asupra acestui for. Proiectul a fost depus ieri in Parlament de deputatul PNL Gigel Stirbu si de Senatorul PSD Georgica Severin, acesta din urma confirmand pentru HotNews. ro informatia publicata in premiera de Evenimentul Zilei. UPDATE EvZ scrie ca noul membru CNA Radu Herjeu, fost prezentator TV, ar fi in carti pentru a prelua presedintia CNA. Narcisa Iorga pe Facebook si Catalin Tolontan pe blogul sau fac trimitere la un articol publicat la randul sau pe blog de Herjeu, in care acesta i se adreseaza fostului presedinte Basescu in termeni precum hai siktir, imundule, dar pretinde bun-simt, decenta si corectitudine de la comentatori si refuza sa aprobe comentariile cu invective.

Sefa CNA, audiata la DNA

Presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA), Laura Georgescu, a venit la DNA, joi, pentru audieri, intr-un dosar privind interventii pentru licenta Giga Tv, informeaza Mediafax.

Laura Georgescu, presedinta Consiliului National al Audiovizualului, a fost audiata la DNA

Presedintele CNA, Laura Georgescu, a ajuns joi la sediul DNA, unde este audiata de procurorii anticoruptie, informeaza B1 TV. Laura Georgescu a fost citata in dosarul in care are calitatea de suspect, un dosar.

Procurorii o acuza pe sefa CNA de abuz in serviciu si instigare la fals

ACTUALIZARE 13:55 Procurorii DNA au extins astazi urmarirea penala fata de sefa CNA, Laura Georgescu, acuzand-o pe aceasta de abuz in serviciu si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata.

UPDATE: DNA a extins urmarirea penala pentru sefa DNA. Laura Georgescu este acuzata de abuz in serviciu si instigare la fals

Presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA), Laura Georgescu, a venit la DNA, joi, pentru audieri, intr-un dosar privind interventii pentru licenta Giga Tv, informeaza Mediafax.

Sefa CNA le cere colegilor sai daune morale de 12.000 lei. Care este motivul

Presedinta Consiliului National al Audiovizualului Laura Georgescu, care la inceputul lunii martie a dat in judecata sase membri CNA, intrucat i-au redus atributiile la conducerea Consiliului, le cere acestora daune morale de 12. 000 de lei, informeaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )