Libnet.ro
UNICEF

09:30

Procurorii au dispus controlul judiciar pentru 60 de zile in cazul lui Mircea Cosma

B1 B1,
Procurorii au dispus controlul judiciar pentru 60 de zile in cazul lui Mircea Cosma

Procurorii DNA au dispus masura controlului judiciar pentru 60 de zile in cazul presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, audiat in dosarul cumnatului premierului Ponta. La iesirea de la audieri,. continuă pe B1

Procurorii au dispus controlul judiciar pentru 60 de zile in cazul lui Mircea Cosma (VIDEO)

Procurorii DNA au dispus masura controlului judiciar pentru 60 de zile in cazul presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, audiat in dosarul cumnatului premierului Ponta. La iesirea de la audieri,.

Soferul care a produs accidentul in care o persoana si-a pierdut viata iar alte 4 au fost ranite, sambata seara, se afla sub control judiciar pentru 60 de zile si este cercetat pentru ucidere din culpa

Sambata seara, pe Calea Sighisoarei s-a produs un accident in urma caruia un om a murit, 3 au fost raniti grav si unul a fost ranit usor. Barbatul din vina caruia s-a produs accidentul a fost retinut pentru 24 de ore, iar in aceasta dimineata a fost prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Instanta a dispus mentinerea sa sub control judiciar pentru 60 de zile.

DNA: Sebastian Ghita, sub control judiciar pentru sprijinirea unui grup infractional organizat

Deputatul Sebastian Ghita a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind suspectat de sprijinirea unui grup infractional organizat, anunta DNA, citat de Mediafax. Sebastian Ghita a iesit de la DNA.

Ilie Carabulea ar putea scapa de arestul la domiciliu. Instanta a dispus inlocuirea acestuia cu controlul judiciar

Omul de afaceri Ilie Carabulea ar putea scapa de arestul la domiciliu, daca masura inlocuirii acestuia cu controlul judiciar ramane definitiva.

Motivarea deciziei de arestare preventiva a Elenei Udrea: Fostul ministru a incalcat controlul judiciar prin declaratiile facute in presa despre dosarul Microsoft

Elena Udrea a incalcat controlul judiciar impus in dosarul Microsoft prin afirmatiile facute in presa in legatura cu acest dosar, fara ca in prealabil sa fi dat o declaratie la DNA in acest caz, si poate fi un pericol public, se arata in motivarea deciziei de arestare preventiva pentru 30 de zile luata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, potrivit B1 Tv. Declaratiile Elenei Udrea in presa, cand era sub control judiciar, constituie indicatii catre martorii si inculpatii din dosarul Microsoft, in special catre Dorin Cocos, ea dorind ca acesta sa o sustina in denuntul impotriva lui Coldea, reiese din motivarea ICCJ care a decis arestarea deputatei.

UPDATE. VIDEO. Mircea Cosma, sub control judiciar, in dosarul cumnatului premierului Ponta. Vlad Cosma, urmarit penal

Fostul presedinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, a fost pus sub control judiciar pentru 60 zile.

UPDATE. VIDEO. Mircea Cosma, sub control judiciar, in dosarul cumnatului premierului Ponta

Fostul presedinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, a fost pus sub control judiciar pentru 60 zile.

Motivarea arestarii preventive a Elenei Udrea: Fostul ministru a incalcat controlul judiciar si poate fi un pericol public

Elena Udrea a incalcat controlul judiciar impus in dosarul Microsoft si poate fi un pericol public. Sunt doua dintre motivele pentru care judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis ca.

Senatorul Ion Ariton, sub control judiciar, in dosarul Gala Bute

Senatorul Ion Ariton a fost pus, de marti, sub control judiciar, pentru 60 de zile, in dosarul Gala Bute, conform unui comunicat al DNA.

Procurorii DNA cer prelungirea arestului preventiv in cazul lui Cristian David

Procurorii DNA cer prelungirea arestului preventiv in cazul lui Cristian David. Fostul ministru al internelor este acuzat ca a primit 500. 000 de euro pentru a interveni la Cristinel Bigiu, pe vremea cand era prefect,.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )