Libnet.ro
UNICEF

14:00

Procurorul general al Egiptului a fost ucis intr-un atentat cu bomba

Adevărul Adevărul,
Procurorul general al Egiptului a fost ucis intr-un atentat cu bomba

Luni dimineata, un atentat cu bomba l-a vizat pe procurorul general al Egiptului. Hisham Barakat a decedat in urma ranilor suferite, transmite AFP, citand anuntul facut de doi membri ai guvernului. continuă pe Adevărul

Procurorul general al Egiptului a fost ranit intr-un atac cu masina capcana

Procurorul general al Egiptului a fost ranit in urma unui atentat cu masina capcana care a vizat luni convoiul sau, in Cairo, anunta Reuters.

Un om a murit si mai multi au fost raniti intr-un atentat comis la o uzina din Franta. Unul dintre atacatori si-a declarat apartenenta la Statul Islamic (VIDEO)

Un atentat probabil jihadist a fost comis la o uzina de gaz industrial din Saint-Quentin-Fallavier, aproape de Lyon, informeaza Mediafax. Un cadavru decapitat a fost gasit in apropiere. Un om a murit si mai multi.

Procurorul general al Egiptului a decedat, in urma unui atentat care l-a vizat

Procurorul general al Egiptului, Hisham Barakat, a decedat in urma ranilor suferite in atentatul cu bomba care l-a avut ca tinta luni dimineata, la Cairo, transmite AFP, citand anuntul facut de doi membri ai guvernului.

Procurorul general al Egiptului, vizat de un atentat cu BOMBA. Magistratul a decedat la scurt timp dupa atac

Procurorul general al Egiptului, Hisham Barakat, a decedat in urma ranilor suferite in atentatul cu bomba care l-a avut ca tinta, luni dimineata, la Cairo.

Procurorul general al Egiptului, tinta unui atac cu bomba: Masina sa a explodat intr-un cartier din Cairo

Procurorul general al Egiptului a fost tinta unui atac armat, dupa ce o bomba care a vizat masina sa a explodat luni intr-un cartier din Cairo, au informat surse ale serviciilor de securitate, relateaza Reuters.

Procurorul general al Egiptului, tinta unui atac cu BOMBA

Procurorul general al Egiptului, Hisham Barakat, a fost ranit intr-un atac cu bomba, luni dimineata, la Cairo, informeaza surse judiciare si medicale, citate de Reuters, potrivit Agerpres. Masina in care.

Sebastian Ghita a cerut o audienta la procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu: Deputatul sustine ca are de prezentat probe despre o situatie extrem de grava si vrea citarea ca martor a lui Traian Basescu

Deputatul Sebastian Ghita a depus, luni, o petitie la procurorul-sef al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, cerand o audienta la procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, informeaza.

Buzau: Un batran de 79 de ani a fost ucis de hotii pe care i-a surprins in timpul spargerii

Un batran de 79 care locuia singur intr-o localitate buzoiana a fost ucis de patru indivizi pe car ei-a surprins la furat. Acesta a fost gasit sub un sopron, cu mainile si picioarele legate, cu un calus in.

Batran din Buzau, ucis intr-un mod barbar de hotii pe care i-a surprins in timpul spargerii

Un batran dintr-o localitate buzoiana a fost omorat cu cruzime de patru indivizi pe care i-a surprins la furat. Vecinii l-au gasit sub un sopron, cu mainile si picioare legate, cu un calus in gura si cu fata zdrobita. Suspectii au fost arestati.

Crima infioratoare in Buzau. Un batran a fost UCIS cu cruzime de patru talhari

Un batran de 79 de ani, din localitatea Vintila Voda, a fost omorat cu cruzime de catre patru barbati surprinsi la furat. Batranul a fost gasit de catre vecini sub un sopron, cu mainile si picioarele legate, cu un calus in gura si cu fata zdrobita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2575 seconds )