Libnet.ro
UNICEF

12:30

Procurorul general al Egiptului a fost ranit intr-un atac cu masina capcana

Hotnews Hotnews,
 Procurorul general al Egiptului a fost ranit intr-un atac cu masina capcana

Procurorul general al Egiptului a fost ranit in urma unui atentat cu masina capcana care a vizat luni convoiul sau, in Cairo, anunta Reuters. continuă pe Hotnews

Procurorul general al Egiptului a fost ucis intr-un atentat cu bomba

Luni dimineata, un atentat cu bomba l-a vizat pe procurorul general al Egiptului. Hisham Barakat a decedat in urma ranilor suferite, transmite AFP, citand anuntul facut de doi membri ai guvernului.

Somalia: Zeci de soldati au fost ucisi intr-un atac al militiilor shebab

Zeci de soldati au fost ucisi vineri in Somalia intr-un atac comis de islamisti ai militiilor shebab, la o baza a fortei Uniunii Africane. Luptele au fost cele mai violente inregistrate vreodata in zona, comb.

Procurorul general al Egiptului, tinta unui atac cu BOMBA

Procurorul general al Egiptului, Hisham Barakat, a fost ranit intr-un atac cu bomba, luni dimineata, la Cairo, informeaza surse judiciare si medicale, citate de Reuters, potrivit Agerpres. Masina in care.

Procurorul general al Egiptului, tinta unui atac cu bomba: Masina sa a explodat intr-un cartier din Cairo

Procurorul general al Egiptului a fost tinta unui atac armat, dupa ce o bomba care a vizat masina sa a explodat luni intr-un cartier din Cairo, au informat surse ale serviciilor de securitate, relateaza Reuters.

Procurorul general al Egiptului, vizat de un atentat cu BOMBA. Magistratul a decedat la scurt timp dupa atac

Procurorul general al Egiptului, Hisham Barakat, a decedat in urma ranilor suferite in atentatul cu bomba care l-a avut ca tinta, luni dimineata, la Cairo.

Procurorul general al Egiptului a decedat, in urma unui atentat care l-a vizat

Procurorul general al Egiptului, Hisham Barakat, a decedat in urma ranilor suferite in atentatul cu bomba care l-a avut ca tinta luni dimineata, la Cairo, transmite AFP, citand anuntul facut de doi membri ai guvernului.

Sebastian Ghita a cerut o audienta la procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu: Deputatul sustine ca are de prezentat probe despre o situatie extrem de grava si vrea citarea ca martor a lui Traian Basescu

Deputatul Sebastian Ghita a depus, luni, o petitie la procurorul-sef al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, cerand o audienta la procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, informeaza.

Cel putin 16 oameni au murit dupa explozia unei bombe intr-o moschee din Kuweit (VIDEO)

20 - Cel putin 16 oameni au murit, iar alti 180 au fost raniti intr-un atac comis vineri la o moschee din capitala Kuweitului, atacul fiind revendicat de reteaua terorista Stat Islamic, informeaza ABC.

Bulgaria: Doua romance au murit si alte trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier

Doua romance implicate intr-un accident rutier alaturi de alti trei cetateni romani produs in Bulgaria au murit sambata la spitalul din Varna. Cele cinci persoane cu varste cuprinse intre 23 si 29 de ani.

Un om a murit si mai multi au fost raniti intr-un atentat comis la o uzina din Franta. Unul dintre atacatori si-a declarat apartenenta la Statul Islamic (VIDEO)

Un atentat probabil jihadist a fost comis la o uzina de gaz industrial din Saint-Quentin-Fallavier, aproape de Lyon, informeaza Mediafax. Un cadavru decapitat a fost gasit in apropiere. Un om a murit si mai multi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )