Libnet.ro
UNICEF

14:30

Procurorul general al Egiptului, tinta unui atac cu BOMBA

Antena3 Antena3,
Procurorul general al Egiptului, tinta unui atac cu BOMBA

Procurorul general al Egiptului, Hisham Barakat, a fost ranit intr-un atac cu bomba, luni dimineata, la Cairo, informeaza surse judiciare si medicale, citate de Reuters, potrivit Agerpres. Masina in care. continuă pe Antena3

Procurorul general al Egiptului, tinta unui atac cu bomba: Masina sa a explodat intr-un cartier din Cairo

Procurorul general al Egiptului a fost tinta unui atac armat, dupa ce o bomba care a vizat masina sa a explodat luni intr-un cartier din Cairo, au informat surse ale serviciilor de securitate, relateaza Reuters.

Procurorul general al Egiptului a fost ucis intr-un atentat cu bomba

Luni dimineata, un atentat cu bomba l-a vizat pe procurorul general al Egiptului. Hisham Barakat a decedat in urma ranilor suferite, transmite AFP, citand anuntul facut de doi membri ai guvernului.

Procurorul general al Egiptului a fost ranit intr-un atac cu masina capcana

Procurorul general al Egiptului a fost ranit in urma unui atentat cu masina capcana care a vizat luni convoiul sau, in Cairo, anunta Reuters.

Procurorul general al Egiptului, vizat de un atentat cu BOMBA. Magistratul a decedat la scurt timp dupa atac

Procurorul general al Egiptului, Hisham Barakat, a decedat in urma ranilor suferite in atentatul cu bomba care l-a avut ca tinta, luni dimineata, la Cairo.

Procurorul general al Egiptului a decedat, in urma unui atentat care l-a vizat

Procurorul general al Egiptului, Hisham Barakat, a decedat in urma ranilor suferite in atentatul cu bomba care l-a avut ca tinta luni dimineata, la Cairo, transmite AFP, citand anuntul facut de doi membri ai guvernului.

Sebastian Ghita a cerut o audienta la procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu: Deputatul sustine ca are de prezentat probe despre o situatie extrem de grava si vrea citarea ca martor a lui Traian Basescu

Deputatul Sebastian Ghita a depus, luni, o petitie la procurorul-sef al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, cerand o audienta la procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, informeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )