Libnet.ro
UNICEF

18:00

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din cadrul ASE Bucuresti a fost arestat preventiv

Adevărul Adevărul,
Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din cadrul ASE Bucuresti a fost arestat preventiv

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, Iuliu Cosmin Serbanescu, retinut vineri seara pentru ca ar fi primit de la studenti intre 400 de lei si 400 de euro in schimbul unor lucrari de licenta gata elaborate si al unor note de promovare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. continuă pe Adevărul

Tribunalul Bucuresti: Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, arestat preventiv

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, Iuliu Cosmin Serbanescu, retinut vineri seara pentru ca ar fi primit de la studenti intre 400 de lei si 400 de euro in schimbul unor lucrari de licenta gata elaborate si al unor note de promovare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informeaza Mediafax.

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, retinut pentru luare de mita de la studenti

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, Iuliu Cosmin Serbanescu, a fost retinut, vineri seara, pentru luare de mita si trafic de influenta, dupa ce ar fi primit de la studenti intre 400 de lei si 400 de euro in schimbul unor lucrari de licenta gata elaborate si al unor note de promovare, transmite Mediafax.

Prodecanul Facultatii Finante Banci de la ASE, retinut pentru luare de mita

Prodecanul Facultatii de Finante Banci de la Academia de Studii Economice Bucuresti va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Iuliu Serbanescu a fost retinut de procurorii DNA fiind.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )