Libnet.ro
UNICEF

18:00

Tribunalul Bucuresti: Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, arestat preventiv

Hotnews Hotnews,
 Tribunalul Bucuresti: Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, arestat preventiv

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, Iuliu Cosmin Serbanescu, retinut vineri seara pentru ca ar fi primit de la studenti intre 400 de lei si 400 de euro in schimbul unor lucrari de licenta gata elaborate si al unor note de promovare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, retinut pentru luare de mita de la studenti

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, Iuliu Cosmin Serbanescu, a fost retinut, vineri seara, pentru luare de mita si trafic de influenta, dupa ce ar fi primit de la studenti intre 400 de lei si 400 de euro in schimbul unor lucrari de licenta gata elaborate si al unor note de promovare, transmite Mediafax.

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti a fost arestat preventiv

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, Iuliu Cosmin Serbanescu, retinut vineri seara pentru luare de mita, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Masura nu este definitiva,.

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, Iuliu Cosmin Serbanescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru ca ar fi primit de la studenti intre 400 de lei si 400 de euro in schimbul .

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, arestat preventiv, pentru luare de mita

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, Iuliu Cosmin Serbanescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Serbanescu este acuzat ca ar fi primit de la studenti intre 400 de lei si 400 de euro in schimbul unor lucrari de licenta gata elaborate si al unor note de promovare,conform Mediafax.

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din cadrul ASE Bucuresti a fost arestat preventiv

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, Iuliu Cosmin Serbanescu, retinut vineri seara pentru ca ar fi primit de la studenti intre 400 de lei si 400 de euro in schimbul unor lucrari de licenta gata elaborate si al unor note de promovare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, retinut pentru luare de mita de la studenti

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, Iuliu Cosmin Serbanescu, a fost retinut, vineri seara, pentru luare de mita si trafic de influenta, dupa ce ar fi primit de la studenti intre 400 de lei si 400 de euro in schimbul unor lucrari de licenta.

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE a fost retinut pentru luare de mita de la studenti

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci dinAse, Iuliu Cosmin Serbanescu, a fost retinut vineri seara pentru luare de mita si trafic de influenta, scrie Mediafax. Serbanescu, care ar fi primit de la.

Prodecanul Facultatii Finante Banci de la ASE, retinut pentru luare de mita

Prodecanul Facultatii de Finante Banci de la Academia de Studii Economice Bucuresti va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Iuliu Serbanescu a fost retinut de procurorii DNA fiind.

Arestare in cazul mitei de la ASE. Prodecanul de la Finante Banci acuzat ca lua mita de la studenti pentru lucrari de licenta gata facute

Acuzat ca ar fi luat mita intre 400 de lei si 400 de euro de la studenti pentru lucrari de licenta gata facute, prodecanul Facultatii de Finante-Banci din cadrul ASE Bucuresti a fost arestat preventiv cu putin timp in urma, ceea ce inseamna ca va sta dupa gratii in urmatoarele 30 de zile, anunta Mediafax. Iuliu Cosmin Serbanescu fusese retinut vineri, dar azi masura arestarii preventive a fost luata de Tribunalul Bucuresti.

Cat mai costa un plagiat: Prodecan de la ASE, retinut pentru ca vindea lucrari de licenta si aranja examenele studentilor

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti a fost retinut, vineri, de procurorii Parchetului General dupa ce s-a dovedit ca pentru cateva sute de euro a vandut lucrari de licenta gata facute si a aranjat examene. Pretul unei lucrari putea ajunge si pana la 400 de euro, caz in care se asigura si promovarea examenului de licenta.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )