Libnet.ro
UNICEF

18:00

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, retinut pentru luare de mita de la studenti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, retinut pentru luare de mita de la studenti

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, Iuliu Cosmin Serbanescu, a fost retinut, vineri seara, pentru luare de mita si trafic de influenta, dupa ce ar fi primit de la studenti intre 400 de lei si 400 de euro in schimbul unor lucrari de licenta. continuă pe Wall-Street Ro

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, retinut pentru luare de mita de la studenti

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, Iuliu Cosmin Serbanescu, a fost retinut, vineri seara, pentru luare de mita si trafic de influenta, dupa ce ar fi primit de la studenti intre 400 de lei si 400 de euro in schimbul unor lucrari de licenta gata elaborate si al unor note de promovare, transmite Mediafax.

Tribunalul Bucuresti: Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, arestat preventiv

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, Iuliu Cosmin Serbanescu, retinut vineri seara pentru ca ar fi primit de la studenti intre 400 de lei si 400 de euro in schimbul unor lucrari de licenta gata elaborate si al unor note de promovare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informeaza Mediafax.

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti a fost arestat preventiv

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, Iuliu Cosmin Serbanescu, retinut vineri seara pentru luare de mita, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Masura nu este definitiva,.

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din cadrul ASE Bucuresti a fost arestat preventiv

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, Iuliu Cosmin Serbanescu, retinut vineri seara pentru ca ar fi primit de la studenti intre 400 de lei si 400 de euro in schimbul unor lucrari de licenta gata elaborate si al unor note de promovare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE a fost retinut pentru luare de mita de la studenti

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci dinAse, Iuliu Cosmin Serbanescu, a fost retinut vineri seara pentru luare de mita si trafic de influenta, scrie Mediafax. Serbanescu, care ar fi primit de la.

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, Iuliu Cosmin Serbanescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru ca ar fi primit de la studenti intre 400 de lei si 400 de euro in schimbul .

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, arestat preventiv, pentru luare de mita

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, Iuliu Cosmin Serbanescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Serbanescu este acuzat ca ar fi primit de la studenti intre 400 de lei si 400 de euro in schimbul unor lucrari de licenta gata elaborate si al unor note de promovare,conform Mediafax.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2928 seconds )