Libnet.ro
UNICEF

18:00

Profesor de fizica din Ploiesti, pus sub control judiciar pentru mita. Dascalul primea whiskey, tigari, telefoane, bani, componente de calculator

Adevărul Adevărul,
Profesor de fizica din Ploiesti, pus sub control judiciar pentru mita. Dascalul primea whiskey, tigari, telefoane, bani, componente de calculator

Daniel Ionascu, profesor de fizica in Liceul 1 Mai din Ploiesti a fost retinut si ulterior pus sub control judiciar dupa ce a luat mita whiskey, cartuse de tigari, bani, telefoane mobile, sticuri de memorie, de la elevi, pentru a nu-i lasa corigenti sau repetenti. Barbatului i s-a ridicat si dreptul de a-si exercita profesia. continuă pe Adevărul

Fostul presedinte al CJ Arges, Constantin Nicolescu, pus sub control judiciar

Procurorii DNA l-au pus sub control judiciar pe fostul presedinte al Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, in dosarul in care un numar de 43 de edili din judetul Arges sunt urmariti penal, pentru abuz in serviciu.

Primarul suspendat al municipiului Bacau, Romeo Stavarache, pus sub control judiciar

Primarul suspendat al municipiului Bacau, Romeo Stavarache, si omul de afaceri Liviu Goian, plasati in arest la domiciliu intr-un dosar de coruptie, vor fi cercetati sub control judiciar. Decizia luata marti.

Romeo Stavarache, pus sub control judiciar

Primarul suspendat al municipiului Bacau, Romeo Stavarache, si omul de afaceri Liviu Goian, plasati in arest la domiciliu intr-un dosar de coruptie, vor fi cercetati sub control judiciar, a hotarat, marti,.

Fostul presedinte al CJ Arges Constantin Nicolescu, pus sub control judiciar de DNA

Procurorii DNA au dispus luni extinderea cercetarilor si luarea masurii controlului judiciar pe o durata de 60 de zile fata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Arges Constantin Nicolescu, cercetat pentru mai multe fapte de coruptie.

Fostul presedinte al CJ Arges Constantin Nicolescu, sub control judiciar

Procurorii DNA l-au pus sub control judiciar pe fostul presedinte al CJ Arges Constantin Nicolescu, in dosarul de abuz in serviciu privind incheierea a peste 100 de contracte intre o firma si zeci de autoritati.

Fostul presedinte CJ Arges, Constantin Nicolescu, sub control judiciar

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a fost pus sub control judiciar pe o durata de 60 de zile, incepand de la data de 2 februarie 2015 si pana la data de 2 aprilie 2015, intr-un dosar de coruptie, conform unui comunicat DNA.

Romeo Stavarache are voie sa iasa din casa. Edilul suspendat al Bacaului a fost pus sub control judiciar

Primarul suspendat al municipiului Bacau va fi cercetat sub control judiciar. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au decis, marti, inlocuirea arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar. Deizia este definitiva.

Romeo Stavarache si Liviu Goian, pusi sub control judiciar

Primarul suspendat al municipiului Bacau, Romeo Stavarache, si omul de afaceri Liviu Goian, plasati in arest la domiciliu intr-un dosar de coruptie, vor fi cercetati sub control judiciar, a hotarat, astazi, definitiv, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ).

Primarul Romeo Stavarache, sub control judiciar

Primarul suspendat al municipiului Bacau, Romeo Stavarache, si omul de afaceri Liviu Goian, plasati in arest la domiciliu intr-un dosar de coruptie, vor fi cercetati sub control judiciar, a hotarat, marti, instanta suprema, relateaza Mediafax.

Elena Udrea, aflata sub control judiciar, a mers la Sectia 2 Politie

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, azi, la Sectia 2 de Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga conform programului stabilit, dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft, in care este urmarita penal pentru spalare de bani si fals in declaratiile de avere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )