Libnet.ro
UNICEF

19:30

Profesorii din Bucuresti vor trebui sa aiba aprobarea inspectoratului pentru excursii si tabere in afara Capitalei

Hotnews Hotnews,
 Profesorii din Bucuresti vor trebui sa aiba aprobarea inspectoratului pentru excursii si tabere in afara Capitalei

Excursiile, expeditiile si alte activitati de timp liber care se desfasoara in afara Capitalei vor avea nevoie de aprobarea Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, prevede o procedura publicata pe site-ul institutiei, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Profesorii vor trebui sa aiba aprobarea inspectoratului pentru excursii si tabere in afara Capitalei

Excursiile, expeditiile si alte activitati de timp liber care se desfasoara in afara Capitalei vor avea nevoie de aprobarea Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, prevede o procedura publicata pe site-ul institutiei, potrivit Agerpres.

Profesorii vor trebui sa aiba aprobarea ISMB pentru excursii si tabere in afara Capitalei

Excursiile, expeditiile si alte activitati de timp liber care se desfasoara in afara Capitalei vor avea nevoie de aprobarea Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, prevede o procedura publicata pe.

Un barbat a murit dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti

Un barbat a murit, duminica dimineata, dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti, au declarat pentru Mediafax reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti.

inscrierea in clasa zero incepe maine. Scolile din Bucuresti au 12.600 de locuri disponibile.

Maine incepe inscrierea copiilor in clasa pregatitoare, pentru anul scolar 2014-2015. Dupa cum anunta Mediafax, in Capitala sunt disponibile, in scoli, 12. 600 de locuri. Important de subliniat este faptul ca toti parintii care vor solicita inscrierea in scolile din Bucuresti isi vor putea inscrie copiii la unitatile de invatamant din Capitala. Astfel, daca vor fi mai multe cereri decat locurile disponibile, copiii aceia vor fi oricum inscrisi, pentru ca este dreptul lor la educatie, a .

Iubitorii de miscare din Bucuresti sunt invitati duminica la Gone Running

Iubitorii de miscare din Bucuresti sunt invitati la Gone Running. Un circuit de crosuri de alergare pe distanta de 5km ce vor avea loc incepand cu luna februarie la interval de aproximativ o luna, fiecare o.

Un barbat a murit dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti

Un barbat a murit, duminica dimineata, dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti, au declarat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti.

O minora de 14 ani, disparuta duminica din Bucuresti, a fost gasita in judetul Bacau, ...

Alexandra Dumitru, minora de 14 ani, disparuta duminica in Capitala, a fost gasita, luni seara, in comuna Balcani din judetul Bacau, intr-un autobuz care mergea de la Brasov spre Piatra Neamt, informeaza Politia Capitalei. Fata se afla, in prezent, in custodia Politiei si urmeaza sa fie incredintata parintilor. Din primele verficari s-a stabilit ca ea nu a fost victima vreunei infractiuni. Minora a fost gasita cu spriinul politistilor de la Inspectoratul Judetean de Politie Bacau, in urma .

EXPLOZIE SUBTERANA in cartierul Colentina din Bucuresti

O explozie subterana s-a produs, duminica dimineata, in zona strazii Comarnic din cartierul bucurestean Colentina, o masina parcata fiind avariata. Deflagratia nu a fost urmata de un incendiu. La fata.

Un barbat a murit dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti

Un barbat a cazut sub metrou, la statia Eroilor. Omul a fost lovit de tren si a murit. Circulatia pe magistrala a fost suspendata. Daniel Vasile, sublocotenent, purtator de cuvant al ISU Bucuresti, a expli.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2272 seconds )