Libnet.ro
UNICEF

14:00

Profitul grupului BRD a crescut de trei ori in primul trimestru, la 140 de milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Profitul grupului BRD a crescut de trei ori in primul trimestru, la 140 de milioane de lei

BRD-Groupe Societe Generale a inregistrat in primul trimestru un profit net consolidat de 140de milioane de lei, de aproape trei ori mai mare fata de rezultatul inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, dupa ce costul net al riscului pentru creditele neperformante s-a redus cu 54,5%, a anuntat banca. continuă pe Adevărul

Profitul grupului BRD a crescut de trei ori in T1, la 140 milioane lei; costul riscului s-a redus

BRD Groupe Societe Generale a inregistrat in primul trimestru un profit net consolidat de 140 milioane lei, de aproape trei ori mai mare decat rezultatul din perioada similara a anului trecut, dupa ce costul net al riscului pentru credite neperformante.

INS: inmatricularile de autoturisme au crescut cu aproape 15%, in primul trimestru

Inmatricularile de autoturisme au crescut cu 14,7% in primul trimestru al acestui an, comparativ cu trimestrul I din 2014, arata datele publicate astazi de Institutul National de Statistica INS).

Profitul Allianz a crescut cu 11%, in ciuda retragerii fondurilor de la Pimco

Profitul net al Allianz SE a crescut cu 11% in primul trimestru din 2015, chiar daca investitorii au continuat sa-si retraga fondurile de la divizia sa de gestionare a activelor, Pacific Investment Management Co Pimco), transmit Bloomberg si Reuters.

Sameday Courier si-a dublat profitul in primul trimestru. Veniturile, in crestere cu 46%

Sameday Courier SDAY) a raportat o cifra de afaceri pe primul trimestru al acestui an de 2,6 milioane lei. Suma este mai mare cu 46% fata de volumul inregistrat in perioada similara a anului trecut. De asemenea, profitul a crescut cu 96% fata de.

Numarul de companii nou-infiintate a crescut in primul trimestru din 2015, pentru prima data dupa trei ani

Numarul de firme noi a crescut cu aproape 1% in primul trimestru din 2015, dupa trei ani consecutivi de scadere, noteaza ZF. Ianuarie si februarie au continuat trendul in scadere, dar luna martie a readus.

Netopia mobilPay: Platile online au crescut cu 20% in primul trimestru

Netopia mobilPay , unul dintre principalii jucatori pe piata de plati mobile din Romania si unul dintre cei mai importanti procesatori de tranzactii online cu cardul, a intermediat in primul trimestru al anului circa 850. 000 de plati online cu cardul,.

Compania olandeza de IT ORTEC, crestere de 35% in primul trimestru

ORTEC Central and Eastern Europe, sucursala regionala a companiei olandeze ORTEC, ce activeaza pe piata de solutii software pentru planificare avansata si optimizare, a anuntat in primul trimestru din 2015 o crestere de 35% fata de acelasi trimestru al anului precedent.

Profit aproape dublu pentru UBS, in primul trimestru

UBS Group AG, cea mai mare banca din Elvetia, aproape si-a dublat castigurile in primul trimestru din 2015, in baza activitatii diviziei de management al averilor, care a avut cea mai buna evolutie din 2008 pana in prezent.

Sameday Courier, crestere de aproximativ 50% a afacerilor, in primul trimestru

Sameday Courier simbol bursier SDAY) a raportat o cifra de afaceri pe primul trimestru al acestui an de 2,6 milioane lei, mai mare cu 46% fata de volumul inregistrat in perioada similara a anului trecut.

BVB a avut un profit net de 1,62 milioane lei, in primul trimestru

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a incheiat primul trimestru al acestui an cu un profit net de 1,62 milioane lei, cu 17,1% peste nivelul din perioada similara a anului precedent si cu 36,9% sub trimestrul precedent, potrivit raportului transmis astazi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )