Libnet.ro
UNICEF

20:00

Prognoza meteo pentru vineri: Vremea va fi calda pentru aceast perioada

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru vineri: Vremea va fi calda pentru aceast perioada

Vineri, vremea se va incalzi, devenind mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va prezenta innorari si mai ales spre seara si noaptea, precipitatiile vor cuprinde cea mai mare parte a tarii, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni. Cum va fi vremea de Paste

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada februarie - aprilie, potrivit careia, valorile termice vor fi apropiate de normalul perioadei. De asemenea, specialistii au precizat ca in februarie si aprilie cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de mediile perioadei, in timp ce in martie acestea s-ar putea situa peste mediile climatologice.

Vremea se strica in toata tara. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Vremea se strica in toata tara in urmatoarele doua saptamani. Va ninge din nou, iar temperaturile vor scadea simtilor si sunt asteptate ninsori si polei, potrivit prognozei Administratiei Nationale de.

Vremea pana pe 8 februarie. Prognoza meteo pentru fiecare regiune a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 26 ianuarie - 8 februarie, pentru toate regiunile din tara: Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia si la munte.

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni. Cand vine primavara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada februarie - martie potrivit careia, valorile termice vor fi apropiate de normalul perioadei. De asemenea, specialistii au precizat ca in februarie si aprilie cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de mediile perioadei, in timp ce in martie acestea s-ar putea situa peste mediile climatologice.

Prognoza meteo pentru miercuri si joi: Vremea ramane inchisa

Miercuri, cerul va fi mai mult noros. Mai ales ziua, vor fi precipitatii slabe, mixte local in sudul si sud-estul tarii, unde vor fi conditii de polei si predominat ninsori, izolat, in restul teritoriului, informaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax. In zonele joase de relief se va semnala ceata, pe arii restranse dimineata si local noaptea, cu precadere in Moldova.

Prognoza meteo pe doua saptamani: Temperaturi apropiate de mediile multianuale ale perioadei. Precipitatiile revin din 30 ianuarie

Regimul termic va ramane, in general, apropiat de cel normal pentru aceasta perioada, iar din weekend si pana in primele zile ale saptamanii viitoare revin precipitatiile atat sub forma de ploaie sau lapovita, cat si de ninsoare, mai ales in zona montana, arata prognoza meteo valabila pentru perioada 26 ianuarie - 8 februarie 2015, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie ANM, transmite Agerpres.

METEO Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Specialistii au emis prognoza meteo pentru perioada 26 ianuarie - 8 februarie, potrivit careia, in urmatoarea perioada regimul termic va fi apropiat de cel normal in cea mai mare perioada. Mai mult, la sfarsitul lunii ianuarie se va produce o incalzire, insa temperaturile vor scadea ulterior.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2367 seconds )