Libnet.ro
UNICEF

23:00

Proiectul lui Cernea ca statul sa nu finanteze construirea Catedralei Mantuirii Neamului, respins de Senat

Hotnews Hotnews,
 Proiectul lui Cernea ca statul sa nu finanteze construirea Catedralei Mantuirii Neamului, respins de Senat

Senatul a respins, luni, in calitate de prima camera sesizata, propunerea legislativa a deputatului Remus Cernea ca statul sa nu finanteze construirea Catedralei Mantuirii Neamului, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Statul va continua sa finanteze construirea Catedralei Mantuirii Neamului

Senatul a respins, luni, propunerea deputatului Remus Cernea ca statul sa nu finanteze construirea Catedralei Mantuirii Neamului. Proiectul prevedea ca fondurile destinate construirii Ansamblului arhitectural Catedrala Mantuirii Neamului vor fi asigurate de catre Patriarhia Bisericii Ortodoxe Romane fara contributii din bugetele Ministerului Culturii si Cultelor, autoritatilor administratiei publice locale sau a altor institutii publice.

Grigore Lese a cerut sa fie scos din videoclipul-manifest contra Catedralei Mantuirii Neamului, al trupei Taxi

Grigore Lese, solist de muzica populara si culegator de folclor, a declarat pentru agentia de presa News. ro ca a cerut sa fie scos din videoclipul trupei Taxi, Despre smerenie, care este un manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului.

VIDEO: Trupa TAXI a lansat un manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului

Trupa TAXI a lansat, joi, melodia Despre smerenie, care reprezinta un manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului.

Taxi si 33 de personalitati au lansat o melodie-manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului: Dumnezeu prefera lemnul si spatiile mici VIDEO

Trupa Taxi a lansat Despre smerenie, o piesa-manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului, alaturi de 33 de personalitati din lumea muzicii, a teatrului si literaturii.

Senatul a votat ca statul sa finanteze Catedrala Mantuirii Neamului

Senatorii au respins, luni, proiectul de lege initiat de deputatul Remus Cernea, care prevede ca fondurile pentru ridicarea Catedralei Mantuirii Neamului sa nu provina din bugetele Ministerului Culturii, ci sa fie asigurate de catre Patriarhia Romana.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )