Libnet.ro
UNICEF

23:00

Statul va continua sa finanteze construirea Catedralei Mantuirii Neamului

România Liberă România Liberă,
Statul va continua sa finanteze construirea Catedralei Mantuirii Neamului

Senatul a respins, luni, propunerea deputatului Remus Cernea ca statul sa nu finanteze construirea Catedralei Mantuirii Neamului. Proiectul prevedea ca fondurile destinate construirii Ansamblului arhitectural Catedrala Mantuirii Neamului vor fi asigurate de catre Patriarhia Bisericii Ortodoxe Romane fara contributii din bugetele Ministerului Culturii si Cultelor, autoritatilor administratiei publice locale sau a altor institutii publice. continuă pe România Liberă

Proiectul lui Cernea ca statul sa nu finanteze construirea Catedralei Mantuirii Neamului, respins de Senat

Senatul a respins, luni, in calitate de prima camera sesizata, propunerea legislativa a deputatului Remus Cernea ca statul sa nu finanteze construirea Catedralei Mantuirii Neamului, informeaza Agerpres.

Grigore Lese a cerut sa fie scos din videoclipul-manifest contra Catedralei Mantuirii Neamului, al trupei Taxi

Grigore Lese, solist de muzica populara si culegator de folclor, a declarat pentru agentia de presa News. ro ca a cerut sa fie scos din videoclipul trupei Taxi, Despre smerenie, care este un manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului.

VIDEO: Trupa TAXI a lansat un manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului

Trupa TAXI a lansat, joi, melodia Despre smerenie, care reprezinta un manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului.

Taxi si 33 de personalitati au lansat o melodie-manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului: Dumnezeu prefera lemnul si spatiile mici VIDEO

Trupa Taxi a lansat Despre smerenie, o piesa-manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului, alaturi de 33 de personalitati din lumea muzicii, a teatrului si literaturii.

Elena Udrea, reactie socanta pe Facebook, pe tema Catedralei Mantuirii Neamului

Elena Udrea a tinut sa comenteze cel mai mediatizat scandal al momentului de pe scena artistica romaneasca, declarand pe pagina sa de Facebook ca pe romani ii sufoca prostia. Pot fi de acord ca este opulenta, ca nu avem acum atat de multa credinta ca popor cat sa umplem un spatiu atat de mare, ca ne lipsesc multe altele. Dar incerc sa fac o ierarhie a problemelor cu care ne confruntam in tara noastra. Bani pentru autostrazi, spitale, scoli am avea, daca nu ne-ar sufoca prostia.

Senatul a votat ca statul sa finanteze Catedrala Mantuirii Neamului

Senatorii au respins, luni, proiectul de lege initiat de deputatul Remus Cernea, care prevede ca fondurile pentru ridicarea Catedralei Mantuirii Neamului sa nu provina din bugetele Ministerului Culturii, ci sa fie asigurate de catre Patriarhia Romana.

Mircea Cartarescu, dupa reactiile la piesa-manifest despre Catedrala Mantuirii Neamului: Razboiul iscat din senin si prosteste din neintelegerea unui poem cantat nu e razboiul meu/ Nu e o pozitionare atee

Mircea Cartarescu a postat, luni, un mesaj pe Facebook in care explica faptul ca videoclipul formatiei Taxi, Despre smerenie, in care apare si el, nu este un atac la adresa Catedralei Mantuirii Neamului. Scriitorul precizeaza ca prin acest clip in care apar peste peste 30 de nume din showbiz, muzicieni si oameni de cultura, nu se cere oprirea lucrarilor la catedrala si nu este vorba despre o pozitionare atee, e doar o poezie cantata.

Raspunsul unui preot celebru la videoclipul trupei Taxi despre Catedrala Mantuirii Neamului

Parintele sibian Constantin Necula raspunde videoclipului manifest contra Catedralei Mantuirii Neamului lansat de trupa Taxi. De cateva zile ascult pe repeat monologul ritmic al celor de la Taxi.

VIDEO Trupa Taxi a scos o piesa-manifest despre Dumnezeu si Catedrala Mantuirii Neamului/ Dumnezeu prefera spatiile mici

In cel mai recent videoclip lansat de trupa Taxi, Despre smerenie, solistul Dan Teodorescu canta despre un vis in care incearca sa-l intalneasca pe Dumnezeu in Catedrala Mantuirii Neamului, in zadar insa. Acesta reuseste sa-l gaseasca, in cele din urma, intr-o biserica mica, de lemn, situata pe un deal. In videoclipul-manifest care atrage atentia asupra dimensiunii Catedralei, apar mai multe nume sonore din showbizul romanesc, muzicieni, dar si oameni de cultura precum Mircea Cartarescu sau Victor Rebengiuc.

Formatia Taxi, melodie-manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului. 33 de personalitati s-au alaturat demersului

Formatia Taxi a lansat, joi, piesa Despre smerenie, un manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului in care a angrenat 33 de personalitati din muzica, film sau TV. Azi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )