Libnet.ro
UNICEF

11:30

Proiectul privind modificarea clauzelor abuzive, amanat din nou, de deputati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiectul privind modificarea clauzelor abuzive, amanat din nou, de deputati

Deputatii din Comisia juridica au amanat, din nou, dezbaterea proiectului legislativ pentru modificarea si completarea Legii privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre profesionisti si consumatori, dupa cum ne-a spus Liviu Ciuca, presedintele comisiei de specialitate. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta spune ca proiectul privind noile cote de redevente petroliere va fi supus dezbaterii publice abia dupa vizita delegatiei FMI din noiembrie

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri ca noul sistem de redevente petroliere va fi supus dezbaterii publice dupa vizita delegatiei Fondului Monetar International din luna noiembrie. Reamintim ca HotNews. ro a atras atentia ca Executivul ar vrea sa puna in dezbatere publica proiectul privind noile redevente abia in noiembrie- decembrie, chiar in perioada in care expira cele actuale. Motivul pentru care un astfel de proiect va fi facuta public dupa alegeri, cu foarte putin timp inainte de adoptare si punere in aplicare, nu poate fi decat unul: Proiectul nu este pe masura asteptarilor populatiei in privinta redeventelor petroliere si l-ar putea afecta pe Ponta in campania pentru prezidentiale.

Analiza HotNews.ro De ce se fereste Guvernul sa puna in dezbatere publica proiectul privind noile cote de redevente petroliere

Noile redevente petroliere vor fi calculate si vor fi aduse la nivelul mediei europene. Aceasta era promisiunea lui Victor Ponta in mai 2012, la scurt timp dupa ce a ajuns premier. Promisiunea a fost reluata de mai multe ori. Ponta mai spunea si ca vor fi purtate negocieri cu marile companii petroliere ca noile redevente sa fie aplicate chiar mai devreme de luna decembrie 2014 cand expira cele de acum. Nimic din ce a spus Ponta despre redevente nu a fost pus in aplicare. Ba mai mult, Guvernul ar vrea sa puna in dezbatere publica proiectul privind noile redevente abia in noiembrie- decembrie, chiar in perioada in care expira cele actuale. Adica dupa alegeri. Motivul pentru care un astfel de proiect va fi facuta public dupa alegeri, cu foarte putin timp inainte de adoptare si punere in aplicare, nu poate fi decat unul: Proiectul nu este pe masura asteptarilor populatiei in privinta redeventelor petroliere.

Legea pentru intabularea gratuita a terenurilor agricole, initiata din nou in Parlament

Proiectul de lege pentru intabularea gratuita a terenurilor agricole si forestiere a fost depus din nou in Parlament.

Star Matinal, de la Antena Stars, s-a clasat, din nou, pe podiumul audientelor

Ieri, Star Matinal, cel mai nonconformist matinal de pe piata, a urcat, din nou, pe cea de-a treia treapta a podiumului audientelor. Astfel, in randul publicului comercial, Antena Stars, post tv.

Pilotii, inginerii de zbor si stewardesele vor primi din nou pensie speciala

Pilotii, inginerii de zbor si stewardesele vor primi, din nou, pensie speciala. Asa a decis plenul Camerei Deputatilor. Beneficiari sunt 1. 200 de aviatori ale caror pensii speciale au fost reduse in 2010. Pensia.

Cristi Borcea, transportat din nou la spital

Cristian Borcea, condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori, a ajuns din nou la spital, marti, de data aceasta pentru un control oftalmologic, transmite Mediafax. El a.

Kievul si separatistii se acuza din nou de iNCALCAREA armistitiului in estul Ucrainei

Ministerul ucrainean al Apararii a acuzat din nou separatistii prorusi de incalcarea armistitiului in mai multe localitati din estul Ucrainei, relateaza agentia Ukrinform, in pagina electronica, potrivit.

Familia regala se mareste! Ducesa de Cambridge este din nou insarcinata

Familia regala britanica se mareste. Anuntul mult asteptat a aparut: Ducesa de Cambridge este din nou insarcinata.

Basescu si Capatana, din nou in fata instantei. Ce vor sa verifice magistratii in cazul celor doi

Mircea Basescu si Marian Capatana ajung din nou in fata instantei. De data aceasta nu este vorba de vreo cerere din partea lor, ci se verifica legalitatea masurilor preventive. Magistratii Curtii de Apel.

Proiectul privind amnistierea fiscala in cazul mamelor, adoptat de Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, in calitate de for decizional, proiectul de lege care prevede amnistierea in cazul mamelor care au beneficiat de indemnizatii pentru cresterea copilului calculate in mod gresit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )