Libnet.ro
UNICEF

23:00

Proprietarii unei pensiuni din Alba Iulia, cercetati pentru evaziune fiscala

Adevărul Adevărul,
Proprietarii unei pensiuni din Alba Iulia, cercetati pentru evaziune fiscala

Proprietarii unei pensiuni din Alba Iulia sunt cercetati de politie pentru evaizune fiscala. Oamenii legii au gasit neconcordante intre actele contabile si cele de cazare a turistilor. continuă pe Adevărul

Sute de persoane din Alba Iulia si Campeni au cerut respingerea proiectului de la Rosia Montana

Cateva sute de persoane au protestat, duminica seara, la Alba Iulia si Campeni, solicitand respingerea proiectului minier de la Rosia Montana, ambele actiuni de protest fiind autorizate, potrivit Mediafax. Cea.

Femeia din Alba Iulia care si-a injunghiat barbatul, trimisa in judecata pentru tentativa de omor

O tanara din Alba Iulia care si-a injunghiat propriul sot in zona abdominala, a fost trimisa in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Alba. Silinca Viorica risca pana la 15 ani de inchisoare pentru infractiunea de tentativa de omor calificat.

Povesti de razboi si pace: fotografii si ilustrate vechi in depozitele arhivelor din Alba Iulia

Colectiile de ilustrate si fotografii ale Arhivelor din Alba contin aproximativ 3. 600 de piese, care surprind o varietate de teme: reproduceri de arta, imagini ale diferitelor localitati romanesti si europene, felicitari de Paste si Craciun, poze de grup, instantanee din viata cotidiana.

FOTO Resetarea trecutului: ce nume au primit strazile orasului Alba Iulia prin furia reformista din comunism

Un barometru al schimbarilor politice din ultimii 100 de ani poate fi nomenclatorul strazilor. Foarte putine sunt arterele din Alba Iulia care au rezistat personalizarii mai mult sau mai putin politice, ramanand neschimbate de-alungul anilor. Furia reformista s-a aplicat din plin in perioada regimului comunist.

Sentinta mentinuta la Curtea de Apel Alba Iulia intr-un dosar de trafic de droguri: cinci tineri condamnati la inchisoare cu suspendare

Curtea de Apel Alba Iulia a mentinut sentinta Tribunalului Alba intr-un dosar in care cinci tineri din Blaj sunt judecati pentru trafic si consum ilicit de droguri. Traficantii sunt doi liceeni din Blaj si Sona, care au primit pedepse cu suspendare.

Trafic de droguri in licee din Blaj: cinci tineri condamnati la inchisoare cu suspendare si amenda penala

Curtea de Apel Alba Iulia a mentinut sentinta Tribunalului Alba intr-un dosar in care cinci tineri din Blaj sunt judecati pentru trafic si consum ilicit de droguri. Traficantii sunt doi liceeni din Blaj si Sona, care au primit pedepse cu suspendare.

Patron din Alba catre angajat: faci planul altfel mergi sa lucrezi la mina in Congo

Soferii societatilor comerciale de transport calatori din Apuseni, arestati preventiv in dosarul inselaciunii de peste 2 milioane de euro cu bilete de subventionate, sustin ca erau amenintati de patroni cu trimiterea la mina in Congo, daca nu faceau planul stabilit pentru traseele pe care efectuau curse. Curtea de Apel a judecat luni recursul formulat de inculpati, doi patroni si patru soferi, la masura arestarii dispusa de Tribunalul Alba.

Patron din Alba, catre angajat: Faci planul, altfel mergi sa lucrezi la mina in Congo

Soferii societatilor comerciale de transport calatori din Apuseni, arestati preventiv in dosarul inselaciunii de peste doua milioane de euro cu bilete de subventionate, sustin ca erau amenintati de patroni cu trimiterea la mina in Congo, daca nu faceau planul stabilit pentru traseele pe care efectuau curse. Curtea de Apel a judecat luni recursul formulat de inculpati, doi patroni si patru soferi, la masura arestarii dispusa de Tribunalul Alba.

Faliment in industria mobilei: societatea Stratusmob Blaj, la vanzare pentru 4,3 milioane de euro

Cel mai mare combinat de prelucrare a lemnului din Alba este scos la licitatie publica. Stratusmob SA Blaj este in faliment cu datorii de aproape 9 milioane de euro. Lichidatorul a lansat oferta de vanzare, reprezentand constructii si teren, pentru 4,3 milioane de euro, fara TVA.

Dreapta din Romania cauta candidat pentru alegerile prezidentiale. Scurt inventar al variantelor de prezidentiabili si al negocierilor de culise

Competitia interna in PDL pentru desemnarea prezidentiabilului a intrat in linie dreapta. Emil Boc a anuntat miercuri ca nu va participa la selectie, desi presedintele Basescu il promovase intens drept candidatul eligibil impotriva USL-ului la prezidentiale. In lipsa lui Boc, Catalin Predoiu pare plasat in pole-position pentru a castiga competitia interna, dar Elena Udrea sondeaza partidul pentru a vedea ce sustinere mai are. Vezi in text cine vrea sa candideze la prezidentiale si care sunt jocurile de culise in interiorul PDL.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )