Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un punct vamal se inchide pentru mai multe zile

Adevărul Adevărul,
Un punct vamal se inchide pentru mai multe zile

Lucrarile de instalare a echipamentului de control vamal special in postul Otaci-Moghileov-Podolsk fac ca acesta sa nu fie disponibil pentru traversare timp de mai multe zile, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Circulatie ingreunata pe A2, pe sensul de mers catre Constanta. Mai multe accidente au avut loc (VIDEO)

Trafic blocat pe drumul spre mare, unde au avut loc mai multe accidente. Pe A1 un autotren s-a rasturnat, iar pe A2, pe sensul de mers catre Constanta, au avut loc mai multe tamponari. Soferii sunt sfatuiti sa co.

Criza de vaccin hexavalent in mai multe judete din tara

Medicii de familie din mai multe judete din tara atrag atentia ca vaccinul hexavalant, administrat copiilor sub doi ani, lipseste cu desavarsire. Mai mult, chiar daca unii parinti au bani si ar fi dispusi sa scoata bani grei din buzunar pentru a-l achizitiona, vaccinul hexavalent este de negasit in farmacii. La fel si alternativele acestuia.

impuscaturi intr-un club de noapte din Ohio. O persoana a murit, iar mai multe au fost ranite

Impuscaturi duminica dimineata intr-un local din Hamilton, Ohio, scrie rt. com. Presa locala scrie ca o persoana a murit in timpul incidentului si mai multe au fost ranite. Un.

Arad: Un depozit de deseuri a luat foc. Fumul gros a putut fi observat din mai multe cartiere ale orasului (VIDEO)

Panica in Arad, unde flacari uriase au cuprins un depozit de deseuri. Focul a mistuit o hala de aproximativ 1. 000 de metri patrati. Fumul gros a putut fi observat din mai multe cartiere ale orasului.

Klaus Iohannis: Ne confruntam cu tot mai multe amenintari la adresa sanatatii publice

Presedintele Klaus Iohannis atrage atentia ca, in prezent, populatia se confrunta cu tot mai multe amenintari la adresa sanatatii publice, precum virusul Zika si bolile provocate de alimente necontrolate.

Cum au devenit mai multe filmulete false subiecte de stiri in Romania: Informatiile au fost preluate si de CNN (VIDEO)

Experiment neobisnuit al unei companii australiene. Aceasta a lansat pe canalul sau de Youtube mai multe videoclipuri false. Experimentul, denumit chiar The Viral Experiment Experimentul Viral n. r. ), a .

Cum au devenit mai multe filmulete false subiecte de stiri in Romania: Informatiile au fost preluate si de CNN (VIDEO)

Experiment neobisnuit al unei companii australiene. Aceasta a lansat pe canalul sau de Youtube mai multe videoclipuri false. Experimentul, denumit chiar The Viral Experiment Experimentul Viral n. r. ), a .

Ne-am intoarce in Romania daca am avea salarii mai mari si mai multe oferte de munca. Marturia romanilor plecati peste hotare pentru un trai mai bun

Fenomenul romanilor care au preferat sa plece peste hotare pentru a munci cu scopul de a avea un trai mai bun nu este unul nou, insa, cu toate acestea, este inca de actualitate. De cele mai multe.

Incendiu in Portul Constanta: Focul pornit de la vegetatia uscata a cuprins mai multe vagoane cu celuloza

Un incendiu a izbucnit, vineri dupa-amiaza, intr-o zona de vegetatie uscata din Portul Constanta, pompierii de la Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta intervenind cu patru autospeciale pentru.

Romanii din Marea Britanie cauta tot mai multe proprietati imobiliare in Romania. Cautarile au crescut cu 60% dupa referendumul pentru Brexit

Cautarile de proprietati in Romania, generate de romani stabiliti in Marea Britanie, au inregistrat in lunile iunie si iulie ale acestui an un salt de peste 63% comparativ cu intervalul similar al anului precedent, avansul fiind generat de referendumul pentru Brexit, potrivit unei analize a portalului Imobiliare. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )