Libnet.ro
UNICEF

01:05

Putin acuza Ucraina ca a lansat o operatiune militara de anvergura impotriva rebelilor

România Liberă România Liberă,
Putin acuza Ucraina ca a lansat o operatiune militara de anvergura impotriva rebelilor

Dar responsabilitatea apartine celor care dau astfel de ordine criminale. Aceasta operatiune a Kievului s-a soldat cu zeci de morti si raniti, nu doar soldati din ambele tabere, dar si civili, ceea ce este si mai tragic, a conchis Putin. continuă pe România Liberă

Putin acuza Ucraina ca a inceput o operatiune militara de anvergura impotriva rebelilor

Dar responsabilitatea apartine celor care dau astfel de ordine criminale. Aceasta operatiune a Kievului s-a soldat cu zeci de morti si raniti, nu doar soldati din ambele tabere, dar si civili, ceea ce este si mai tragic, a conchis Putin.

Vladimir Putin acuza Kievul ca a lansat o operatiune militara de anvergura impotriva rebelilor

Presedintele rus, Vladimir Putin, a acuzat vineri autoritatile ucrainene ca au lansat o operatiune militara de anvergura impotriva rebelilor prorusi si ca sunt responsabile de zeci de crime comise in ultimele zile in estul Ucrainei, relateaza Mediafax,.

Vladimir Putin, acuzatii dure la adresa autoritatilor ucrainene: Au dat ordinul oficial pentru lansarea unei operatiuni militare

Liderul rus, Vladimir Putin, lanseaza acuzatii grave la adresa autoritatilor ucrainene, spunand ca au lansat o operatiune militara de anvergura impotriva rebelilor prorusi si ca sunt responsabile de zeci de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )