Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin, acuzatii dure la adresa autoritatilor ucrainene: Au dat ordinul oficial pentru lansarea unei operatiuni militare

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin, acuzatii dure la adresa autoritatilor ucrainene: Au dat ordinul oficial pentru lansarea unei operatiuni militare

Liderul rus, Vladimir Putin, lanseaza acuzatii grave la adresa autoritatilor ucrainene, spunand ca au lansat o operatiune militara de anvergura impotriva rebelilor prorusi si ca sunt responsabile de zeci de. continuă pe Antena3

Vladimir Putin acuza Kievul ca a lansat o operatiune militara de anvergura impotriva rebelilor

Presedintele rus, Vladimir Putin, a acuzat vineri autoritatile ucrainene ca au lansat o operatiune militara de anvergura impotriva rebelilor prorusi si ca sunt responsabile de zeci de crime comise in ultimele zile in estul Ucrainei, relateaza Mediafax,.

AUDIO Telegraph: De dincolo de mormant, Alexandr Litvinenko afirma ca Vladimir Putin are o relatie buna cu liderul mafiot Semion Moghilevici

The Daily Telegraph publica in exclusivitate o inregistrare audio facuta de fostul spion KGB Alexandr Litvinenko cu un an inainte de moartea sa, in care afirma ca presedintele Vladimir Putin are o relatie buna cu unul dintre cei mai periculosi mafioti ai lumii, Semion Moghilevici, acuzat ca ar vinde arme organizatiei teroriste al-Qaeda.

Avatarul-cyborg care trage cu arma si conduce vehicule a facut cunostinta cu Vladimir Putin

Un robot-avatar de lupta care a fost prezentat si presedintelui rus Vladimir Putin, trage cu arma si poate conduce un vehicul, in timp ce operatorul sau sta la o distanta sigura. Arata ca ceva desprins din filmele science-fiction, a spus Putin despre avatar.

Occidentul se foloseste de conflictul din Ucraina pentru a-l alunga pe Vladimir Putin de la putere - Dmitri Peskov

Occidentul foloseste conflictul ucrainean pentru a izola Rusia, a-i asfixia economia si pentru a-la lunga pe Vladimir Putin de la putere, a acuzat miercuri purtatorul de cuvant al presedintiei ruse, Dmitri Peskov, intr-un interviu acordat unui ziar rusesc si citat de AFP.

Kremlinul acuza Occidentul ca incearca sa il inlature pe Vladimir Putin de la putere

Occidentalii utilizeaza conflictul ucrainean pentru a izola Rusia, a asfixia economia sa si a-l inlatura pe Vladimir Putin de la putere, a acuzat miercuri purtatorul de cuvant al presedintiei ruse, Dmitri Peskov, intr-un interviu pentru saptamanalul Argumenti i Fakti. Pentru a zadarnici aceste planuri, Kremlinul nu a stat cu mainile in san, ci a luat masuri.

Occidentalii incearca sa il inlature pe Vladimir Putin de la putere. Afla cine face aceasta afirmatie

Purtatorul de cuvant al presedintelui rus, Dmitri Peskov, afirma intr-un interviu ca occidentalii utilizeaza conflictul ucrainean pentru a-l inlatura pe Vladimir Putin, informeaza Mediafax.

Petro Porosenko: Vladimir Putin nu va avea nimic de la Ucraina

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a afirmat, miercuri, in cadrul unui interviu, ca omologul sau rus, Vladimir Putin, nu va avea nimic de la Ucraina, relateaza AFP. Nu ii voi acorda nicio posibilitate.

Occidentalii incearca sa il inlature pe Vladimir Putin: Din fericire, nu este o confruntare militara

Occidentalii utilizeaza conflictul ucrainean pentru a izola Rusia, a asfixia economia sa si a-l inlatura pe Vladimir Putin de la putere, a acuzat astazi purtatorul de cuvant al presedintiei ruse, Dmitri Peskov, intr-un interviu pentru un.

Vladimir Putin va efectua o vizita de lucru in Ungaria pe 17 februarie

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, va efectua o vizita de lucru in Ungaria, pe data de 17 februarie, a anuntat, miercuri, ministrul ungar de Externe Peter Szijjarto, citat de Mediafax. in timpul acestei vizite,.

Vladimir Putin, la granita cu Romania. Presedintele rus si-a anuntat oficial vizita

Presedintele rus, Vladimir Putin, a face o vizita de lucru in Ungaria la 17 februarie, a declarat miercuri ministrul ungar de Externe, citat de MTI. Putin va avea intrevederi cu premierul ungar Viktor Orban, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )