Libnet.ro
UNICEF

06:30

Putin promite reabilitarea tatarilor din Crimeea.

România Liberă România Liberă,
Putin promite reabilitarea tatarilor din Crimeea.

Presedintele rus Vladimir Putin a promis marti o serie de masuri in favoarea tatarilor din Crimeea, inclusiv reabilitarea ca popor reprimat de regimul lui Iosif Stalin, relateaza Mediafax. Voi ordona sa se lucreze la toate aceste probleme, a declarat Putin intr-o intalnire, prezentata la televiziune, cu presedintele Tatarstanului - o republica situata in partea centrala a Rusiei - care i-a transmis aceasta cerere in urma unei vizite in Crimeea. Putin a promis, de asemenea, infrastructuri . continuă pe România Liberă

Vladimir Putin a promis reabilitarea tatarilor din Crimeea

Presedintele rus Vladimir Putin a promis marti masuri pentru reabilitarea tatarilor din Crimeea. Liderul de la Kremlin a promis inclusiv reabilitarea ca popor reprimat de regimul lui Iosif Stalin a acestei.

Tatarii din Crimeea au votat in favoarea autonomiei.

Tatarii din Crimeea au votat in favoarea autonomiei. Peste 300. 000 de reprezentanti ai comunitatii musulmane s-au adunat pentru a-si decide soarta. Cu toate ca reprezinta o minoritate in Crimeea, tatarii au demonstrat astfel ca nu doresc sa faca parte din teritoriul anexat recent la Rusia. Tatarii nu recunosc anexarea regiunii de catre Rusia. Noi am votat in favoarea crearii unei autonomii, spune liderul acestora, Refat Ciubarov. Dupa incheierea scrutinului, liderul tatarilor din Crimeea s-a .

Tatarii din Crimeea se pregatesc sa voteze pentru autonomie

Tatarii din Crimeea vor organiza sambata un vot pentru autonomie pe teritoriul lor istoric, dupa anexarea de catre Rusia. Reprezentantii tatarilor din toata Crimeea s-au reunit in orasul Bahcisarai pentru.

Putin a infiintat ministerul pentru Afacerile din Crimeea.

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat un decret pentru infiintarea ministerului pentru Afacerile din Crimeea, a declarat, luni, premierul Dimitri Medvedev, anunta ITAR-TASS. Intr-un alt decret, Putin l-a desemnat pe Oleg Savelyev ca seful acestui minister. Savelyev a fost anterior ministru adjunct al Dezvoltarii Economice. Este posibil sa se formeze un corp federal separat ca ramura a Executivului pentru a se ocupa de problemele din Crimeea si Sevastopol, a spus Medvedev.

Locuitorii din Crimeea, in armata rusa, din 2015.

Militarii rusi pregatesc un plan de securitate pentru Crimeea, pana in 2020, pentru a asigura activitatea soldatilor din fosta regiune ucraineana, a declarat, luni, ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, relateaza RIA Novosti. Soigu a spus ca locuitorii din Crimeea vor intra in serviciul militar rus incepand de anul viitor, dar acest serviciu se va limita la teritoriul peninsulei pana in 2016. In Rusia, durata serviciului militar obligatoriu este de un an de zile. Ministerul Apararii de .

Cei peste 300.000 de tatari din Crimeea au votat in favoarea autonomiei

Tatarii din Crimeea au votat in favoarea autonomiei. Peste 300. 000 de reprezentanti ai comunitatii musulmane s-au adunat pentru a-si decide soarta. Cu toate ca reprezinta o minoritate in Crimeea, tatarii au.

Tatarii din Crimeea au votat iN FAVOAREA AUTONOMIEI pe teritoriul anexat de Rusia

Minoritatea tatara din Crimeea a votat, sambata, in favoarea autonomiei sale pe teritoriul anexat recent de Rusia, relateaza agentiile Ukrinform si RIA Novosti, conform Mediafax. Tatarii nu recunosc anexarea.

Tatarii din Crimeea vor autonomie in cadrul peninsulei

Reprezentantii minoritatii tatare din Crimeea au votat, sambata, in favoarea autonomiei pe teritoriul sau istoric, dupa anexarea recenta de catre Rusia, insa nu au reusit sa ajunga la o viziune comuna asupra atitudinii pe care sa o aiba fata de noile autoritati ruse, transmite AFP.

Tatarii din Crimeea se pregatesc sa voteze pentru autonomie

Tatarii din Crimeea vor organiza, sambata viitoare, un vot pentru autonomie pe teritoriul lor istoric, dupa anexarea de catre Rusia a peninsulei ucrainene, conform unei decizii luate de aceasta minoritate ieri, in cadrul unui congres, relateaza AFP.

Tatarii din Crimeea vor AUTONOMIE, dupa anexarea de catre Rusia

Tatarii din Crimeea vor organiza sambata un vot pentru autonomie pe teritoriul lor istoric, dupa anexarea de catre Rusia, au decis ei sambata, in cadrul unui congres, relateaza AFP, conform.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )