Libnet.ro
UNICEF

17:30

Putin: Ucraina ar putea primi gaze ieftine pe termen lung

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Putin: Ucraina ar putea primi gaze ieftine pe termen lung

Oferta Rusiei pentru un discount temporar de 33% aplicat pretului gazelor livrate Ucrainei ar putea fi prelungita pe termen lung, a declarat miercuri presedintele rus Vladimir Putin, la conferinta de presa anuala, transmite Bloomberg, citat de. continuă pe Wall-Street Ro

Vladimir Putin: Ucraina ar putea primi gaze ieftine pe termen lung

Oferta Rusiei pentru un discount temporar de 33% aplicat pretului gazelor livrate Ucrainei ar putea fi prelungita pe termen lung, a declarat miercuri presedintele rus Vladimir Putin, transmite Bloomberg. Rusia va.

Putin: Rusia ofera Ucrainei gaze ieftine pe termen lung.

Oferta Rusiei pentru un discount temporar de 33% aplicat pretului gazelor livrate Ucrainei ar putea fi prelungita pe termen lung, a declarat miercuri presedintele rus Vladimir Putin, la conferinta de presa anuala, informeaza Mediafax. De la 1 ianuarie, Rusia va furniza Ucrainei gaze mai ieftine, precum si imprumuturi in valoare de 15 miliarde de dolari, prin achizitii de obligatiuni guvernamentale, datorita legaturilor speciale, ca intre rude apropiate, dintre cele doua tari, pentru a .

Rusia ar putea prelungi pe termen lung reducerea aplicata gazelor livrate Ucrainei

Oferta Rusiei pentru o reducere temporara de 33% aplicata pretului gazelor livrate Ucrainei ar putea fi prelungita pe termen lung, a declarat miercuri presedintele rus Vladimir Putin, transmite Bloomberg. Rusia va.

Soferii care iau autostopisti ar putea primi amenzi de pana la 5.000 de lei

Soferii care transporta autostopisti ar putea primi sanctiuni cuprinse intre 1. 000 si 5. 000 de lei daca Guvernul va aproba un proiect de ordonanta de Urgenta publicat de Ministerul Transporturilor. Acest proiect se afla in dezbatere publica pana pe 23 decembrie.

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, dupa intalnirea cu Putin: Ucraina si Rusia trebuie sa isi dezvolte parteneriatul strategic

Ucraina si Rusia trebuie sa isi dezvolte parteneriatul strategic, a declarat marti presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, in timpul unei intalniri cu Vladimir Putin la Kremlin, relateaza AFP.

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, despre intalnirea cu Putin: Ucraina si Rusia trebuie sa isi dezvolte parteneriatul strategic

Ucraina si Rusia trebuie sa isi dezvolte parteneriatul strategic, a declarat marti presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, in timpul unei intalniri cu Vladimir Putin la Kremlin, relateaza AFP.

Windows Phone 8.1 ar putea primi un centru de notificari

Zvonurile sunt ca Microsoft se pregateste sa livreze Windows Phone 8. 1 in retail. Noul sistem de operare ar putea veni cu cu un centru de notificari precum si alte imbunatatiri. Microsoft se pregateste sa livreze versiunea de retail a celui mai nou sistem de operare pentru dispozitivele mobile Windows Phone 8. Mai multe detalii vor fi prezentate la conferinta anuala BUILD, care va avea loc in luna aprilie a anului viitor. Zvonurile spun ca Windows Phone 8. 1 va primi un [].

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )