Libnet.ro
UNICEF

01:05

Windows Phone 8.1 ar putea primi un centru de notificari

Playtech Playtech,
Windows Phone 8.1 ar putea primi un centru de notificari

Zvonurile sunt ca Microsoft se pregateste sa livreze Windows Phone 8. 1 in retail. Noul sistem de operare ar putea veni cu cu un centru de notificari precum si alte imbunatatiri. Microsoft se pregateste sa livreze versiunea de retail a celui mai nou sistem de operare pentru dispozitivele mobile Windows Phone 8. Mai multe detalii vor fi prezentate la conferinta anuala BUILD, care va avea loc in luna aprilie a anului viitor. Zvonurile spun ca Windows Phone 8. 1 va primi un []. continuă pe Playtech

Primele noutati din Windows Phone 8.1: butoanele vor fi virtuale ca la Android

Microsoft are in lucru urmatoarea versiune de Windows Phone si una dintre noutati este la navigare. Nu vor mai fi butoane capacitive, ca in prezent, ci vor fi integrate in sistemul de operare, cum a facut Google in Android.

Renunta Microsoft la butoanele capacitive in Windows Phone 8.1?

Au trecut doar cateva zile de cand infatisam un concept foarte interesant de Windows Phone 8. 1, doar ca acum sa aflam noi informatii pe marginea lui. In 2014, cu cateva luni inainte ca Microsoft sa ne bucure cu varianta finala de Windows 8. 2, va fi lansat public Windows Phone 8. Acesta din urma va fi schimbat radical in comparatie cu ceea ce utilizam la ora actuala si, cel mai probabil, creatorii sai vor incerca sa introduca si cateva schimbari la [].

Soferii care iau autostopisti ar putea primi amenzi de pana la 5.000 de lei

Soferii care transporta autostopisti ar putea primi sanctiuni cuprinse intre 1. 000 si 5. 000 de lei daca Guvernul va aproba un proiect de ordonanta de Urgenta publicat de Ministerul Transporturilor. Acest proiect se afla in dezbatere publica pana pe 23 decembrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )