Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusia ar putea prelungi pe termen lung reducerea aplicata gazelor livrate Ucrainei

Antena3 Antena3,
Rusia ar putea prelungi pe termen lung reducerea aplicata gazelor livrate Ucrainei

Oferta Rusiei pentru o reducere temporara de 33% aplicata pretului gazelor livrate Ucrainei ar putea fi prelungita pe termen lung, a declarat miercuri presedintele rus Vladimir Putin, transmite Bloomberg. Rusia va. continuă pe Antena3

Putin: Rusia ofera Ucrainei gaze ieftine pe termen lung.

Oferta Rusiei pentru un discount temporar de 33% aplicat pretului gazelor livrate Ucrainei ar putea fi prelungita pe termen lung, a declarat miercuri presedintele rus Vladimir Putin, la conferinta de presa anuala, informeaza Mediafax. De la 1 ianuarie, Rusia va furniza Ucrainei gaze mai ieftine, precum si imprumuturi in valoare de 15 miliarde de dolari, prin achizitii de obligatiuni guvernamentale, datorita legaturilor speciale, ca intre rude apropiate, dintre cele doua tari, pentru a .

Vladimir Putin: Ucraina ar putea primi gaze ieftine pe termen lung

Oferta Rusiei pentru un discount temporar de 33% aplicat pretului gazelor livrate Ucrainei ar putea fi prelungita pe termen lung, a declarat miercuri presedintele rus Vladimir Putin, transmite Bloomberg. Rusia va.

Putin: Ucraina ar putea primi gaze ieftine pe termen lung

Oferta Rusiei pentru un discount temporar de 33% aplicat pretului gazelor livrate Ucrainei ar putea fi prelungita pe termen lung, a declarat miercuri presedintele rus Vladimir Putin, la conferinta de presa anuala, transmite Bloomberg, citat de.

Polonia si Rusia, acord de cooperare pe termen lung.

Ministrii de Externe ai Poloniei si Rusiei, Radoslaw Sikorski si Serghei Lavrov, au semnat joi, la Varsovia, un acord de cooperare pana in 2020, primul de acest gen intre cele doua state, relateaza Mediafax. Relatiile dintre societatile, regiunile si intreprinderile noastre sunt mai bune decat sugereaza relatarile mass-media, a declarat ministrul polonez de Externe in cursul unei conferinte de presa comune cu omologul sau rus, dupa semnarea acordului. Aceasta foaie de parcurs a relatiilor .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2212 seconds )