Libnet.ro
UNICEF

16:30

Radu Albot va reprezenta Moldova la Jocurile Olimpice de la Rio

Adevărul Adevărul,
Radu Albot va reprezenta Moldova la Jocurile Olimpice de la Rio

In premiera, Republica Moldova va avea un tenisman la Jocurile Olimpice. Sportivul moldovean Radu Albot a obtinut o cota de participare la Olimpiada de la Rio de Janeiro. continuă pe Adevărul

Fratii Bryan anunta ca nu vor merge la Jocurile Olimpice de la Rio

Jucatorii americani de tenis Bob si Mike Bryan, specialisti in proba de dublu, nu vor participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, ei apreciind ca sanatatea familiilor lor este mai importanta.

Echipa de haltere a Rusiei, interzisa la Jocurile Olimpice de la Rio

Federatia internationala de haltere IWF) a anuntat, vineri, excluderea tuturor halterofililor rusi, in numar de opt, de la Jocurile Olimpice de la Rio 5-21 august), informeaza AFP, citata de Agerpres.

MAE lanseaza un ghid de calatorie pentru Jocurile Olimpice de la Rio

Ministerul Afacerilor Externe MAE) pune la dispozitia cetatenilor care urmeaza sa se deplaseze in Brazilia, pentru a asista la Jocurile Olimpice de Vara de la Rio, un ghid cu informatii utile care cuprinde inclusiv datele de contact ale misiunilor diplomatice ale Romaniei in aceasta tara, informeaza un comunicat de presa al MAE trimis redactiei.

Echipa de haltere a Rusiei, exclusa de la Jocurile Olimpice de la Rio

Federatia Internationala de Haltere IWF) a anuntat, vineri, prin intermediul unui comunicat oficial, ca echipa Rusiei a primit interdictie de a participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, fiind acuzati ca au incalcat regulamentele antidoping.

Sandra Izbasa si Costin Desliu vor realiza la TVR o serie de emisiuni despre Jocurile Olimpice de la Rio

Multipla campioana olimpica Sandra Izbasa si jurnalistul TVR Costin Desliu vor prezenta la Televiziunea Romana, incepand de astazi, o emisiune de reportaje si interviuri cu sportivii romani din Brazilia.

Andreea Mitu, inainte de Jocurile Olimpice: Este o experienta unica. Vom vedea daca vom reusi o medalie

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu a declarat, inainte plecarii la Rio de Janeiro, unde se vor desfasura Jocurile Olimpice de vara 5-21 august), ca este incantata pentru prima sa participare la o Olimpiada si ca nu a avut nicio intentie sa renunte. Andreea Mitu va reprezenta Romania, alaturi de Raluca Olaru, in proba feminina de dublu din cadrul turneului de tenis de la Jocurile Olimpice.

Care sunt primii sportivi care intra in concurs la Rio de Janeiro!Sapte zile panacand incep Jocurile Olimpice

Vinerea viitoare incep Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, editia 2016, fiind deja stabilit de organizatorii competitiei.

Probleme la Jocurile Olimpice de la Rio: Probele de navigatie se vor desfasura pe apa toxica

In golful Guanabara, unde se vor desfasura probele de navigatie din cadrul Jocurilor Olimpice, au fost gasite cantitati foarte mari de bacterii rezistente la antibiotice, asa ca sportivii trebuie sa evite.

Tenismenul german Alexander Zverev nu va participa la Jocurile Olimpice

Alexander Zverev 24 ATP), care l-a invins pe elvetianul Roger Federer in semifinalele turneului de la Halle Germania), nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio 5-21 august), din cauza unor probleme de sanatate.

Lista sportivilor romani care au purtat drapelul Romaniei la Jocurile Olimpice

Catalina Ponor va purta drapelul Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, ea fiind desemnata de COSR pentru aceasta postura.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )