Libnet.ro
UNICEF

20:00

Radu Banciu, despre atentatul de vineri, din Franta: Un arab si-a decapitat patronul in plin Ramadan pentru ca lor asa le cere fundamentalismul islamic, sa atace. Hollande aproape ca lacrima la televiziune (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre atentatul de vineri, din Franta: Un arab si-a decapitat patronul in plin Ramadan pentru ca lor asa le cere fundamentalismul islamic, sa atace. Hollande aproape ca lacrima la televiziune (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu despre atentatele care au avut loc in Tunisia si Franta. in ceea ce priveste turistii impuscati in vacanta, Banciu spune ca aceasta situatie a dus. continuă pe B1

Hollande, declaratie PATIMASA despre atentatul terorist din Franta

Presedintele francez Francois Hollande a declarat, vineri, ca atacul de la uzina din Saint-Quentin-Fallavier in departamentul francez Isere, a fost de natura terorista.

Radu Banciu, despre scrisoarea lui Ioan Rus catre romani: A trecut cam mult timp pana ati publicat-o. Trebuia s-o faceti atunci. Noi o citim, dar nu stim daca mai prinde la cineva (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata la postul B1 TV, despre scrisoarea fostului ministru de Transporturi, Ioan Rus, catre romani, o scrisoare patetica in care isi.

Radu Banciu, despre MRU: Are sanse apreciabile de a se intoarce la sefia SIE, acolo unde a lasat niste sticle neterminate sau niste treburi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata la postul B1 TV, despre numirea lui Mihai Razvan Ungurean la conducerea Serviciului de Informatii Extern. MRU are sanse.

Radu Banciu, despre evaziunea fiscala: Romania pierde in fiecare secunda 2.250 de lei, respectiv 16 miliarde de euro pe an. La sumele astea incepem si noi sa ni le imaginam pe alea 670 de milioane de euro ale lui Chiliman (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata la postul B1 TV, despre evaziunea fiscala din Romania, mai exact, despre cat bani pierde tara noastra in fiecare.

Spania a ridicat nivelul de alerta antiterorista in urma atentatelor de vineri din Franta, Tunisia, Kuweit si Somalia

Dupa valul de atentate de vineri, Spania a ridicat nivelul de alerta antiterorista de la patru, la cinci, potrivit unui anunt al ministrului de interne spaniol, Jorge Fernandez Diaz. in mod provizoriu, a fost decis.

Bogdan Aurescu, despre atentatul din Franta: Arata necesitatea imperativa de a spori eforturile globale pentru a actiona contra terorii

Ministrul roman al Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, vorbeste despre atentatul terorist comis vineri in Franta, in Isere, si afirma ca arata necesitatea sporirii eforturilor globale impotriva.

Victor Ponta: Sunt profund indignat de atentatul din Franta

Premierul Victor Ponta se arata indignat de atentatele comise in dupa amiaza zilei de vineri in Franta. Sunt profund indignat dupa atentatul de la Isere. Sprijin pentru Franta in aceste momente de mobilizare.

Atentatul din Franta: Presupusul terorist, sofer la o firma de distributie

Presupusul autor al atacului terorist din Franta de vineri ar fi un musulman, sofer la o firma de distributie, drept urmare nu a starnit nicio suspiciune cand a intrat in uzina de produse chimice, vehiculul avand.

Victor Ponta: Condamn cu fermitate atentatul terorist din Tunisia

Premierul Victor Ponta a condamnat cu fermitate atentatul care a vizat doua hoteluri din Tunisia. Condamn cu fermitate atentatul terorist din Tunisia. Solidaritate cu Tunisia si condoleante familiilor.

Presedintele Iohanis, mesaj dupa atentatele din Franta, Tunisia si Kuweit

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, si-a exprimat regretul profund fata de victimele atentatelor teroriste din Franta, Tunisia si Kuweit.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )