Libnet.ro
UNICEF

21:30

Radu Mazare, trimis in judecata pentru patru infractiuni de abuz in serviciu

Antena3 Antena3,
Radu Mazare, trimis in judecata pentru patru infractiuni de abuz in serviciu

Dupa ce a fost arestat, Radu Mazare a fost trimis in judecata in dosarul in care este de mai multe infractiuni de abuz in serviciu. in rechizitoriul procurorilor se arata ca primarul Constantei a. continuă pe Antena3

Radu Mazare, trimis in judecata de DNA in inca un dosar. Acesta este acuzat ca a vandut terenuri ale primariei la preturi derizorii. Nici primaria, nici MFP nu s-au constituit inca parte civila

Directia Nationala Anticoruptie l-au trimis pe primarul Constantei in judecata intr-un nou dosar, pentru savarsirea a patru infractiuni de abuz in serviciu. Radu Mazare si Gina Sorina Moscu Hortolomei, reprezentanta a trei firme vor fi judecati in libertate in acest dosar, se scrie intr-un comunicat DNA. Primarul Constantei este insa arestat in alt dosar.

Radu Mazare, trimis in judecata pentru abuz in serviciu. Primarul Constantei, incarcerat in arestul Politiei Capitalei

Update 21. 53 - Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost dus, vineri seara, in arestul central Politiei Capitalei, din cel al Politiei Constanta, dupa ce a fost arestat preventiv joi, in dosarul in care este.

Radu Mazare, trimis in judecata pentru un prejudiciu de 4 mil. euro

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost trimis in judecata de DNA Constanta in dosarul in care este cercetat pentru vanzarea unor terenuri din Mamaia la preturi subevaluate, procurorii stabilind ca in acest caz bugetul Primariei Constanta a fost.

Radu Mazare, trimis in judecata in dosarul terenurilor din Mamaia

Radu Mazare a fost trimis in judecata in dosarul terenurilor din Mamaia. Primarul Constantei este acuzat de savarsirea a patru infractiuni de abuz in serviciu, Potrivit rechizitoriului DNA, Radu Mazare, in.

Radu Mazare, arestat preventiv pentru luare de mita. Primarul Constantei a fost adus in arestul politiei

Update 17. 50- Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost adus, joi dupa-amiaza, in arestul Politiei Judetene Constanta, dupa ce instanta suprema a decis ca acesta sa fie arestat preventiv in dosarul in.

Radu Mazare, ARESTAT preventiv pentru luare de mita. Primarul Constantei a fost adus in arestul politiei

Update 17. 50- Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost adus, joi dupa-amiaza, in arestul Politiei Judetene Constanta, dupa ce instanta suprema a decis ca acesta sa fie arestat preventiv in dosarul in.

Radu Mazare, arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro

Instanta suprema a decis ca primarul Constantei, Radu Mazare, sa fie arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro. Decizia este definitiva.

Radu Mazare are un nou dosar penal. Deja arestat pentru 30 de zile, primarul este trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu

Radu Mazare, primarul Constantei, are un nou dosar intocmit de DNA. Procurorii anticoruptie au anuntat vineri, 3 aprilie, ca Mazare este trimis in judecata pentru 4 infractiuni de abuz in serviciu.

O noua lovitura pentru Radu Mazare

Procurorii DNA Constanta l-au trimis in judecata, in stare de libertate, a primarului Constantei Radu Mazare, intrucat este acuzat de patru infractiuni de abuz in serviciu, informeaza un comunicat al institutiei.

Radu Mazare a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata, vineri, de procurorii anticoruptie intr-un dosar in care este acuzat de abuz in serviciu. Edilul si-ar fi indeplinit defectuos atributiile de serviciu legate de corecta gestionare si administrare a patrimoniului orasului, cu ocazia vanzarii la un pret derizoriu un teren din statiunea Mamaia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )