Libnet.ro
UNICEF

06:00

Raed Arafat va fi decorat de statul francez.

România Liberă România Liberă,
Raed Arafat va fi decorat de statul francez.

Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, va primi distinctia de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare, in cadrul unei ceremonii organizate, joi, la Resedinta Frantei din Bucuresti, informeaza Mediafax. Distinctia de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare ii va fi conferita lui Raed Arafat de catre Philippe Gustin, ambasadorul Frantei in Romania. Ceremonia urmeaza sa aiba loc joi, de la ora 18. In comunicatul remis de Ambasada Frantei la Bucuresti se aminteste ca Raed . continuă pe România Liberă

Raed Arafat va primi distinctia de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare de la statul francez

Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, va primi distinctia de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare, in cadrul unei ceremonii organizate, joi, la Resedinta Frantei din Bucuresti, potrivit.

Raed Arafat: Medicii de la SMURD Bucuresti vor fi nasii echipei de terapie intensiva mobila de la Ploiesti

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a fost joi seara la Ploiesti, pentru a discuta despre dotarea cu personal si operationalizare celor doua ambulantele mobile de terapie intensiva, reanimare si descarcerare din Prahova.

Raed Arafat: Se fac actiuni de educare a populatiei in cazul unui cutremur (VIDEO)

Secretarul de Stat al MinsiteruluiSanatatii, Raed Arafat, a afirmat, vineri, in cadrul emisiunii Talk B1, difuzata de B1 TV, ca in Romania se desfasoara actiuni de educare a populatiei in.

Peugeot va fi nationalizata partial. Statul francez si chinezii de la Dongfeng Motor preiau cote egale

PSA Peugeot Citroen, al doilea mare producator auto din Europa, pregateste o majorare de capital de 3 miliarde euro prin emisiune de actiuni noi, compania chineza de stat Dongfeng si guvernul francez urmand sa preia participatii egale, potrivit unor surse citate de Reuters.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )