Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ramona Manescu: Privatizarea CFR Marfa nu a fost un esec. Trebuie regandit timingul

Adevărul Adevărul,
Ramona Manescu: Privatizarea CFR Marfa nu a fost un esec. Trebuie regandit timingul

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a declarat, la Galati, ca prima incercare de vanzare a CFR Marfa nu a fost un esec, insa timpul ar fi fost prea scurt, astfel ca pentru noua procedura de privatizare MT nu mai vrea sa se grabeasca, ci sa faca lucrurile foarte bine, temeinice, corecte. continuă pe Adevărul

Ramona Manescu: Privatizarea CFR Marfa nu a fost un esec. Trebuie regandit timing-ul

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a declarat, la Galati, ca prima incercare de vanzare a CFR Marfa nu a fost un esec, insa timpul ar fi fost prea scurt, astfel ca pentru noua procedura de privatizare MT nu mai vrea sa se grabeasca, ci sa faca lucrurile foarte bine, temeinice, corecte.

Manescu: FMI ceruse privatizarea CFR Marfa pana pe 15 octombrie. Oficial FMI: Nu a fost niciun termen-limita

Fondul Monetar International FMI) a cerut Romaniei ca privatizarea CFR Marfa sa fie finalizata cel mai tarziu la 15 octombrie, a declarat, miercuri, ministrul Transporturilor Ramona Manescu, aflata in vizita.

FMI, despre privatizarea CFR Marfa: Ultimele noutati reprezinta un regres foarte dezamagitor in acest proces (ziarul Bursa.ro)

Esecul privatizarii CFR Marfa va afecta reputatia tarii noastre in comunitatea investitorilor, este de parere Guillermo Tolosa, reprezentantul rezidential al FMI pentru Romania si Bulgaria. Oficialul a declarat pentru Bursa. ro: Ultimele noutati n. r. referitoare la privatizarea CFR Marfa) reprezinta un regres foarte dezamagitor in acest proces. Este inca devreme sa tragem concluzii definitive n. r. referitoare la cine si unde a gresit in derularea acestei proceduri). O analiza atenta trebuie sa se desfasoare astfel incat lectiile sa fie invatate pentru actiunile viitoare. Acest regres va afecta perspectivele unei imbunatatiri rapide in sector si, in sens mai larg, reputatia Romaniei in comunitatea investitorilor.

Ramona Manescu: Nu ne mai grabim cu privatizarea CFR Marfa

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a declarat, astazi, la Galati, ca procesul de privatizare a CFR Marfa a fost reluat, dar ca de data aceasta procedura nu va mai fi grabita pentru ca nu exista un termen limita.

Ministrul Ramona Manescu: Nu ne mai grabim cu privatizarea CFR Marfa

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a declarat, joi, la Galati, ca procesul de privatizare a CFR Marfa a fost reluat, dar ca de data aceasta procedura nu va mai fi grabita pentru ca nu exista un termen limita, scrie Agerpres.

Ponta: FMI a transmis ca e mai bine sa refacem privatizarea CFR Marfa decat sa fie contestata procedura

Fondul Monetar International le-a transmis autoritatilor de la Bucuresti ca ar fi mai bine sa reia procedura de privatizare a CFR Marfa, decat sa fie una contestata, a declarat miercuri, la TVR 1, premierul Victor Ponta, exprimandu-si speranta ca reprezentantul FMI n-a invatat de la politicienii romani una sa spuna in particular si alta in public, transmite Agerpres.

Vom discuta punctual cu FMI calendarul de privatizare a CFR Marfa

Calendarul pentru o noua procedura de privatizare a CFR Marfa a fost discutat cu FMI inca din ziua imediat urmatoare celei in care procesul inceput in februarie a esuat, dupa cum a spus, ieri, Ramona Manescu, ministrul transporturilor, precizand: Noi am prezentat Fondului Monetar International noul calendar pentru privatizarea CFR Marfa inca de martea trecuta, dupa ce luni se incheiase contractul cu GFR n. r. in seara zilei de luni, 14 octombrie, oficialul a anuntat ca procedura de privatizare a CFR Marfa in cadrul careia Grup Feroviar Roman - GFR - fusese declarat castigator a esuat).

Ramona Manescu: FMI a cerut finalizarea privatizarii CFR Marfa pana la 15 octombrie

Fondul Monetar International FMI) a cerut Romaniei ca privatizarea CFR Marfa sa fie finalizata cel mai tarziu la 15 octombrie, a declarat, miercuri, Ramona Manescu, ministrul Transporturilor, aflata in vizita la Santierul Magistralei 5 de Metrou Eroilor-Drumul Taberei, scrie Agerpres.

Guvernul i-a inapoiat lui Gruia Stoica cele 20 milioane euro din contul escrow

Autoritatile au deblocat contul escrow infiintat, recent, la Banca Transilvania, in vederea achitarii a 10% din pretul pe care Grup Feroviar Roman GFR) - castigatorul licitatiei - si-l asumase pentru achizitionarea pachetului majoritar de actiuni de la CFR Marfa. ---- * Update 11:43 Manescu: Ministerul Transporturilor va returna integral cei 30 de milioane de euro platiti de GFR Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a declarat, astazi, ca ministerul de resort va returna garantia de 10 milioane de euro depusa de Grupul Feroviar Roman GFR) pentru participarea la privatizarea CFR Marfa, iar contul escrow de 20 de milioane de euro a fost deja deblocat.

Ministerul Transporturilor va returna toate cele 30 de milioane de euro platite de Gruia Stoica pentru CFR Marfa

Ministerul Transporturilor va returna garantia de 10 milioane de euro depusa de Grupul Feroviar Roman pentru participarea la privatizarea CFR Marfa, iar contul escrow de 20 de milioane de euro a fost deja deblocat, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, potrivit Agerpres. Garantia va fi returnata, asa cum au indicat si consultantii CFR Marfa, Musat si Asociatii si Deloitte. Contul escrow a fost deblocat, iar garantia urmeaza sa fie returnata maine, a spus Manescu. Prin recuperarea acestor sume, Gruia Stoica nu a avut nimic de pierdut in urma privatizarii esuate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )