Libnet.ro
UNICEF

15:00

Raport: Romania a urcat 17 locuri in topul celor mai competitive tari din lume, dar tot se afla in urma Bulgariei. Depasim, insa, Ungaria si Slovacia

Adevărul Adevărul,
Raport: Romania a urcat 17 locuri in topul celor mai competitive tari din lume, dar tot se afla in urma Bulgariei. Depasim, insa, Ungaria si Slovacia

Romania ocupa locul 59 in topul celor mai competitive state din lume, in urcare cu 17 pozitii fata de anul trecut, potrivit unui raport al Forumului Economic Mondial WEF), organizatia care aduna an de an mari personalitati ale lumii politice si economice la Davos, in Elvetia. continuă pe Adevărul

Romania, pe locul 59 in topul celor mai competitive state din lume, in urcare cu 17 locuri fata de anul trecut

ForumulEconomic Mondial WEF) a publicat, miercuri, Raportul Competitivitatii Globale, top in care tara noastra ocupa locul 59, transmite Economica. Romania a obtinut astfel un scor general de 4,30 puncte.

Romania la inaltime: Manastirea Hurezi, cea mai de seama ctitorie a domnului martir Constantin Brancoveanu

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt filmate.

GALERIE FOTO: Cum arata 17 locuri unde au avut loc Jocurile Olimpice, dupa ce au fost abandonate (Partea II)

Jocurile Olimpice, editiile de vara si de iarna, reusesc sa atraga miliarde de spectatori si telespectatori de pe intreg mapamondul, deoarece aceasta competitie angreneaza cei mai buni sportivi din fiecare sport olimpic in parte.

INFOGRAFIE Topul celor mai ciudate gadgeturi pentru calatorii: valiza-scuter, ghetele pliabile si bideul portabil

Bideul portabil, valiza-scuter si perna in care te poti ascunde ca strutul sunt cateva dintre gadgeturile mai putin obisnuite care promit sa ne faca viata mai usoara in calatorii. Daca nu au nicio utilitate, aceste inventii sunt, cel putin, amuzante.

GALERIE FOTO: Cum arata 17 locuri unde au avut loc Jocurile Olimpice, dupa ce au fost abandonate (Partea I)

Jocurile Olimpice, alaturi de Campionatul Mondial de Fotbal, sunt cel mai mediatizat si cel mai urmarit eveniment de pe fata planetei, care are loc o data la patru ani de zile si aduna miliarde de spectatori si telespectatori la fiecare editie.

Dave Salmoni, prietenul celor mai teribile animale salbatice

Dupa ce a fost gazda unor emisiuni care au ingrozit telespectatorii precum in mijlocul leilor, Natura salbatica, Prada pradatorului, Traind cu tigrii si in vizuina leului, de pe Animal Planet, celebrul zoolog, dresor si prezentator TV, Dave Salmoni, s-a mutat la Discovery Channel cu o noua emisiune, Misterul insulelor ucigase, calatorind in cele mai periculoase insule din lume, cautand sa-i intalneasca pe cei mai de temut locuitori ai acestora. Noua emisiune a avut premiera chiar ieri seara pe Discovery Channel, cand a fost difuzat primul episod.

Romania urca 17 pozitii in clasamentul competitivitatii economice

Romania a inregistrat un avans de 17 pozitii, de pe locul 76 pe locul 59 in clasamentul competitivitatii economice intocmit anual de Forumul Economic Mondial, plasandu-se peste tari ale Uniunii Europene ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )