Libnet.ro
UNICEF

12:00

Rata somajului din Spania a scazut pentru prima data in ultimii doi ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rata somajului din Spania a scazut pentru prima data in ultimii doi ani

Somajul din Spania a scazut in trimestrul al doilea pentru prima data in ultimii doi ani, la 26,3%, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Rata somajul din Spania a scazut pentru prima data in doi ani

Rata somajului din Spania a scazut a doilea trimestru al acestui an pentru prima data din 2011 incoace, de la 27,2% in primele trei luni ale anului la 26,3%. Peste 5,97 milioane de spanioli sunt someri, iar tara are astfel a doua cea mai ridicata rata a somajului din lumea dezvoltata, dupa Grecia.

O insula din Grecia va fi scoasa pentru prima data la vanzare prin licitatie

Insula greceasca Spalathronisi, situata in nordul Marii Egeee, in apropierea pensinsulei Halkidiki, va fi vanduta prin licitatie de casa de licitatii Myro Gallery, din Grecia, aceasta fiind pentru prima data cand una dintre multele insule elene este vanduta folosind acest procedeu, potrivit portalului Greek Reporter, citat de Mediafax.

O insula din Grecia va fi scoasa pentru prima data la vanzare prin licitatie

Insula greceasca Spalathronisi, situata in nordul Marii Egeee, in apropierea pensinsulei Halkidiki, va fi vanduta prin licitatie de casa de licitatii Myro Gallery, din Grecia, aceasta fiind pentru prima data cand una dintre multele insule elene.

O insula din Grecia va fi scoasa pentru prima data la vanzare prin licitatie.

Insula greceasca Spalathronisi, situata in nordul Marii Egeee, in apropierea pensinsulei Halkidiki, va fi vanduta prin licitatie de casa de licitatii Myro Gallery, din Grecia, informeaza Mediafax. Este pentru prima data cand una dintre multele insule elene este vanduta folosind acest procedeu. Spalathronisi este cea mai mare dintre cele trei insule care formeaza grupul Spalathronisia. Spalathronisi este numita de localnici Spalathro sau Rosa, iar celelalte doua Chteni si Kolobaro, potrivit .

Rata somajului in Spania, in scadere pentru prima data in ultimii doi ani

Numarul somerilor spanioli a scazut cu 225. 200 de persoane in al doilea trimestru al anului, ajungand sub pragul de 6 milioane, anunta Institutul spaniol de Statistica. Potrivit acestor cifre, este pentru prima.

Vesti bune? Somajul din Spania scade pentru prima data in ultimii doi ani

Somajul din Spania a scazut in trimestrul al doilea pentru prima data in ultimii doi ani, de la 27,2% in primele trei luni ale anului la 26,3%, nivel care evidentiaza insa situatia dificila a celei de-a patra mari economii din zona euro.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si-a vizitat pentru prima data stranepotul

Regina Elisabeta a II-a si-a vizitat pentru prima data stranepotul, fiul Ducelui si Ducesei de Cambridge. Vizita, care nu a durat mai mult de jumatate de ora, a avut loc dupa ce familia a petrecut prima.

Este pentru prima data in ISTORIA Bisericii Ortodoxe Romane cand se intampla asta. Ce pot face credinciosii

Patriarhia Romana are o veste buna pentru soferii credinciosi. Pentru prima data in istoria Bisericii, a fost introdusa in mod oficial slujba de sfintire a masinii. Astfel, conform site-ului basilica. ro,.

Membrii Consiliului de Securitate al ONU se vor intalni pentru prima data cu liderii opozitiei siriene

Ambasadorul britanic la ONU, Mark Lyall Grant, a anuntat, marti, ca membrii Consiliului de Securitate al ONU se vor intalni la New York, pentru prima data, cu liderii coalitiei nationale siriene, relateaza.

Mireille Mathieu va canta pentru prima data la Bucuresti pe 24 martie 2014 (VIDEO)

Mireille Mathieu, una dintre cele mai populare cantarete franceze, va concerta pentru prima data la Bucuresti, pe 24 martie 2014, la Sala Palatului. Artista va sosi la Bucuresti alaturi de cei 26 de .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )