Libnet.ro
UNICEF

10:30

Razboiul Alina Gorghiu - PSD continua. Liberala: Nu am angoasele domnului Ponta cand vine vorba de justitie

România Liberă România Liberă,
Razboiul Alina Gorghiu - PSD continua. Liberala: Nu am angoasele domnului Ponta cand vine vorba de justitie

Co-presedinta PNL Alina Gorghiu a raspuns, pe Facebook, acuzatiilor pe care i le-au adus premierul Victor Ponta si PSD cu privire la faptul ca a fost asociata la o firma cu nepotul unui primar, ca a fost consiliera AVAS, dar si faptul ca ar fi luat mita pentru semnarea unui proiect de lege. continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu: Oricine are vreo suspiciune ca este ceva nelegal in vreun demers al meu, sa sesizeze organele abilitate. Eu nu am angoasele premierului Ponta cand vine vorba de justitie

Senatorul Dan Sova a iscat o adevarata dezbatere in jurul co-presedintelui PNL, Alina Gorghiu. Numele acesteia apare in referatul intocmit de procurori in cazul Sova, pentru firma de avocatura Gorghiu.

Calin Popescu Tariceanu: Stiu de multa vreme ca Alina Gorghiu isi doreste sa ajunga si ea ceva. Ministru daca s-ar putea (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu i-a raspuns, luni, copresedintelui PNL Alina Gorghiu, care l-a acuzat pe Facebook ca i-a oferit functii pentru a pleca din PNL. Tariceanu a negat afirmatiile.

Alina Gorghiu afirma ca Tariceanu i-a propus o functie de ministru pentru a pleca din PNL / Tariceanu: Doreste sa ajunga si ea ceva, ministru daca s-ar putea

Alina Gorghiu spune ca Tariceanu i-a propus, anul trecut, o functie in guvern in schimbul plecarii din PNL, acuzatie respinsa de fostul premier liberal, care spune ca aceasta viseaza.

Alina Gorghiu, atac la Catalin Predoiu: Cetatenii nu pot fi mobilizati la protest pe Facebook

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu nu este de acord cu apelul facut de Catalin Predoiu, si anume, acela ca romanii sa iasa in strada si sa protesteze impotriva votului din Senat pe cazul Dan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )