Libnet.ro
UNICEF

13:00

Razvan Murgeanu eliberat sub control judiciar

România Liberă România Liberă,
Razvan Murgeanu eliberat sub control judiciar

Curtea de Apel Bucuresti a decis eliberarea din arest preventiv a fostului consilier de stat Razvan Murgeanu, acesta fiind plasat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dare de mita si instigare la infractiunea de spalare a banilor, . continuă pe România Liberă

Razvan Murgeanu a fost eliberat din arest si plasat sub control judiciar

Curtea de Apel Bucuresti a decis eliberarea din arest preventiv a fostului consilier de stat Razvan Murgeanu, acesta fiind plasat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dare de mita si instigare la infractiunea de spalare a banilor, potrivit unui comunicat al DNA.

Razvan Murgeanu, eliberat din arest. Fostul consilier al lui Traian Basescu a fost plasat sub control judiciar

Curtea de Apel Bucuresti a decis eliberarea din arest preventiv a fostului consilier de stat Razvan Murgeanu, acesta fiind plasat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de trafic de.

Procurorii DNA au decis: Ioan Oltean ramane sub control judiciar

Ioan Oltean ramane sub control judiciar. Procurorii DNA au prelungit masura preventiva data in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Fostul parlamentar este anchetat pentru ca.

Cererea de arestare preventiva a judecatoarei din Sinaia care a luat mita o haina de blana a fost respinsa. Magistratul a fost sub control judiciar

Cererea de arestare preventiva a judecatoarei Ruxandra Popescu, de la Judecatoria Sinaia, care ar fi luat mita o haina de blana, a fost respinsa de magistrati. Acesta a fost pusa sub control judiciar.

Directorul Colegiului Agricol Dimitrie Petrescu Caracal, retinut pentru abuz in serviciu. Marti a fost plasat sub control judiciar

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, coordonati de un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Caracal, l-au retinut luni pe directorul Colegiului Agricol Dimitrie Petrescu Caracal, sub acuzatia de avuz in serviciu si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Sefii Romgaz Targu Mures raman sub control judiciar

Tribunalul Mures a mentinut, miercuri, masura controlului judiciar fata de sefii Sucursalei Targu Mures a SNGN Romgaz, in frunte cu Avram Pantelimon, directorul sucursalei,care au fost trimisi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )