Libnet.ro
UNICEF

11:30

Razvan Murgeanu a fost eliberat din arest si plasat sub control judiciar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Razvan Murgeanu a fost eliberat din arest si plasat sub control judiciar

Curtea de Apel Bucuresti a decis eliberarea din arest preventiv a fostului consilier de stat Razvan Murgeanu, acesta fiind plasat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dare de mita si instigare la infractiunea de spalare a banilor, potrivit unui comunicat al DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Razvan Murgeanu, eliberat din arest. Fostul consilier al lui Traian Basescu a fost plasat sub control judiciar

Curtea de Apel Bucuresti a decis eliberarea din arest preventiv a fostului consilier de stat Razvan Murgeanu, acesta fiind plasat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de trafic de.

Unul dintre ucigasii lui Marian Cozma, eliberat din inchisoare pentru buna purtare

Pal Gabor, unul dintre ucigasii lui Marian Cozma, a fost eliberat din inchisoare pentru buna purtare, scrie presa maghiara. Infractorul Pal Gabor a fost eliberat pentru bun comportament de care a dat.

Razvan Murgeanu eliberat sub control judiciar

Curtea de Apel Bucuresti a decis eliberarea din arest preventiv a fostului consilier de stat Razvan Murgeanu, acesta fiind plasat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dare de mita si instigare la infractiunea de spalare a banilor, .

Emilian Francu a fost eliberat conditionat. Fostul primar din Ramnicu Valcea a ajuns acasa joi seara

Emilian Francu, fostul edil din Ramnicu Valcea, a ajuns acasa joi seara. Acesta a fost eliberat conditionat de magistratii din Targu Jiu, dupa ce a executat mai bine de doi ani de inchisoare pentru fapte de coruptie.

Tarom schimba inca un director general: Christian Heinzmann, a fost revocat din functie

Christian Heinzmann, directorul general al companiei Tarom si Tiberiu Ticlea, directorul administrativ au fost revocati din functie, luni seara, Gabriel Stroe este noul director interimar al companiei, au declarat surse oficiale pentru Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )