Libnet.ro
UNICEF

05:00

Reactia Ambasadei Italei, dupa alegerile prezidentiale

Antena3 Antena3,
Reactia Ambasadei Italei, dupa alegerile prezidentiale

Ambasadorul Romaniei in Italia vrea sa clarifice situatia competentelor diplomatice in ceea ce priveste organizarea alegerilor si transmite o scrisoare de lamurire. ) misiunile diplomatice si. continuă pe Antena3

Conducerea noului PNL, prima sedinta dupa alegerile prezidentiale de duminica

Prima sedinta a noului PNL a inceput, marti, iar la reuniunea noului PNL, rezultat din fuziunea PNL si PDL, au venit atat presedintele in functie al PNL, Klaus Iohannis, cat si presedintele PDL, Vasile Blaga, si in absenta fostului presedinte al PNL Crin Antonescu. Se pare ca se va discuta strategia politica de urmat dupa alegeri.

Marica, dupa alegerile prezidentiale: Romania a trecut la un alt nivel!

Atacantul echipei nationale Ciprian Marica i-a felicitat, pe un cont de socializare, pe romanii care au mers la vot si a scris ca dupa aceste alegeri Romania a trecut la un alt nivel. Internationalol roman considera ca rezultatul alegerilor a fost de asemenea o victorie, care a continuat dupa succesul echipei in fata Irlandei de Nord.

PROTESTE in Capitala, dupa publicarea rezultatelor exit-poll-urilor la alegerile prezidentiale

Cateva mii de persoane protesteaza in Capitala, dupa publicarea rezultatelor exit-poll-urilor la alegerile prezidentiale. Manifestantii au pornit, de la Guvern, pe bulevardul Kisseleff, spre sediul PSD,.

Klaus Iohannis, felicitat pentru victoria in alegerile prezidentiale. Merkel: Sunt convinsa ca impreuna vom aprofunda relatiile bilaterale

Cancelarul german, Angela Merkel, l-a felicitat, marti, pe Klaus Iohannis pentru victoria in alegerile prezidentiale, asigurandu-l ca Germania va ramane un partener de nadejde al Romaniei.

Buletinul de vot de la alegerile prezidentiale. Victor Ponta - stanga, Klaus Iohannis - dreapta

Specimenul de buletin de vot pentru turul doi de scrutin de la alegerile prezidentiale, ce se desfasoara duminica, 16 noiembrie 2014, arata asezarea in pagina a celor doi candidati - Victor Ponta si Klaus Iohannis. Aceasta coincide cu orientarea lor politica - de stanga sau de dreapta.

Ce s-a intamplat la casele de pariuri dupa alegerile de duminica. Suma UIMITOARE pe care a castigat-o un roman

Un roman a castigat 15. 238 de lei la o casa de pariuri sportive, dupa ce a jucat un bilet in care l-a indicat pe Klaus Iohannis drept castigator al alegerilor prezidentiale de duminica, au declarat, pentru .

Subiectiv: Cum a pierdut Victor Ponta alegerile prezidentiale - sase concluzii

Razvan Dumitrescu a prezentat, in editia de luni seara a emisiunii Subiectiv, sase concluzii care sintetizeaza motivele pentru care Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la prezidentiale, a pierdut alegerile in.

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014. Turul doi judetul Mures, ora 10.00: 7,11%

Biroul Electoral Central BEC) va monitoriza daca alegatorii se vor inghesui sau nu sa voteze in turul doi al alegerilor prezidentiale 2014. Primele estimari privind prezenta la urne vor fi date la ora 11. 30, apoi, din trei in trei ore, pe tot parcursul zilei de duminica. in al doilea tur al alegerilor prezidentiale 2014, la ora 10. 00, s-au prezentat la urne in judetul Mures 7,11% din alegatori.

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014. Turul doi judetul Mures, ora 13.00: 22,91%

Biroul Electoral Central BEC) va monitoriza daca alegatorii se vor inghesui sau nu sa voteze in turul doi al alegerilor prezidentiale 2014. Primele estimari privind prezenta la urne vor fi date la ora 11. 30, apoi, din trei in trei ore, pe tot parcursul zilei de duminica. in al doilea tur al alegerilor prezidentiale 2014, la ora 13. 00, s-au prezentat la urne in judetul Mures 22,91% din alegatori.

Ion Iliescu la urne, nostalgic dupa alegerile din 1990: Sper ca aceasta intinerire sa dea un nou dinamism dezvoltarii viitoare! (VIDEO)

La urne a venit duminica si Ion Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei a facut o comparatie intre alegerile de astazi si cele din 1990. Iliescu s-a declarat nostalgic dupa acea perioada insa sustine ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )