Libnet.ro
UNICEF

08:00

Reactia lui Ilie Nastase cand a aflat ca Simona Halep e finalista la Roma:Stiti cum e asta?

Adevărul Adevărul,
Reactia lui Ilie Nastase cand a aflat ca Simona Halep e finalista la Roma:Stiti cum e asta?

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 6 si locul 4 WTA, o va intalni pe sportiva ucraineana Elina Svitolina, locul 11 WTA si favorita 8, in finala turneului de la Roma, duminica, de la ora 14. 00, conform programului anuntat de organizatori. continuă pe Adevărul

Boris Becker: Ilie Nastase nu este rasist. Trebuie sa-i ceara scuze personal Serenei

Boris Becker reactioneaza in scandalul provocat de Ilie Nastase: Iata ce ar trebui sa faca acumFoto: Hepta. ro Fostul mare tenismen german Boris Becker a vorbit despre scandalul in care este implicat Ilie Nastase in.

Simona Halep, mandra de schimbarea mentalitatii sale: Anul trecut cand am venit la Roma eram suparata ca trebuie sa joc din nou

Simona Halep a declarat, in conferinta de presa de dupa calificarea in finala turneului de la Roma, ca este mandra de schimbarea mentalitatii pe care o avea anul trecut in timpul aceleiasi competitii. Anul trecut cand am venit aici eram suparata ca trebuie sa joc din nou. Anul acesta cand am venit, mi-am spus ca trebuie sa joc pana la capat, a declarat numarul 4 WTA.

Simona Halep, despre evolutia din finala de la Roma: M-a durut glezna si inca ma doare cand merg. Nu puteam sa alerg, de aceea nu am facut nimic in setul trei

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 6 si locul 4 WTA, a declarat ca nu a putut sa faca nimic in setul trei al finalei de la Roma, cu Elina Svitolina, deoarece nu putea sa alerge, avand dureri la glezna. Ea a precizat, in conferinta de presa de dupa meci, ca nu simte ca ar avea o accidentare grava, insa va trebui sa faca un control, si isi doreste sa se refaca rapid pentru participarea la Roland Garros.

Un tenismen german ii ia apararea lui Ilie Nastase, in scandalul privind afirmatiile la adresa copilului nenascut al Serenei Williams: Nu e rasist. Face glume despre toata lumea, uneori nu foarte reusite

Fostul tenismen german Boris Becker, in varsta de 49 de ani, i-a luat, vineri, apararea lui Ilie Nastase, in controversa generata de afirmatiile acestuia cu privire la copilul nenascut al Serenei Williams, precizand ca nu este rasist, daca ca ar trebui sa ii ceara scuze personal.

Boris Becker sare in apararea lui Ilie Nastase: il stiu din 1984. Nu este rasist! Face glume despre toata lumea (FOTO)

Marele campion german Boris Becker a sarit in apararea lui Ilie Nastase in scandalul in care acesta este acuzat de rasism dupa o remarca in legatura cu culoarea pe care o va avea viitorul.

Ilie Nastase dezvaluie cum va reactiona dupa ce a fost suspendat si anchetat de ITF. Nasty adreseaza si o rugaminte

Capitanul echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, a anuntat azi cum va reactiona dupa ce ITF a decis suspendarea si anchetarea sa.

Ilie Nastase coopereaza cu ITF in ancheta privind evenimentele de la Fed Cup

Ilie Nastase a anuntat, joi, prin intermediul unui mesaj transmis pe contul sau de Facebook, ca va coopera pe deplin cu Federatia Internationala de Tenis ITF) in cadrul anchetei al carei obiect il fa.

Bomba bombelor: Ilie Nastase va fi in tribune la Roland Garros, desi e interzis! Cum ii sfideazaNasty pe contestatari

Suspendat de ITF dupa meciul de FedCup cu Marea Britaniei si interzis al Wimbledon si la Roland Garros, Ilie Nastase va fi prezent totusi la Paris cu ocazia turneului de Grand Slam.

SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO. Finala SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO

Finala SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA de la Roma,.

SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE. ONLINE STREAM Digisport VIDEO LIVE. Finala SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE. ONLINE STREAM Digisport VIDEO LIVE

ONLINE STREAM Digisport VIDEO LIVE Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA de la Roma,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )