Libnet.ro
UNICEF

07:30

Reactie inexistenta in dosarul dezinfectantilor diluati: Hexi Pharma ucide, Parchetul tace (VIDEO)

B1 B1,
Reactie inexistenta in dosarul dezinfectantilor diluati: Hexi Pharma ucide, Parchetul tace (VIDEO)

La o zi dupa ce procurorul general Augustin Lazar a promis clarificarea situatiei anchetei asupra Hexi Pharma, Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a emis un comunicat care nu. continuă pe B1

Corpul de control al Premierului continua verificarile in dosarul dezinfectantilor diluati: Spitalul Judetean de Urgenta Craiova si Targu Mures, urmatoarele pe lista

Potrivit unui anunt facut pe pagina oficiala de Facebook, Corpul de Control al Prim-ministrului continua verificarile in ceea ce priveste modalitatea de achizitionare a dezinfectantilor diluati de la Hexi.

Parchetul General vrea ca judecatorii sa suspende dizolvarea Hexi Pharma

Procurorii de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au cerut Judecatoriei Sectorului 5 suspendarea dizolvarii firmei Hexi Pharma, pentru a putea recupera prejudiciul produs in dosarul dezinfectantilor diluati. Instanta a stabilit primul termen luni, 16 mai.

UPDATE GSP: DNA se pregateste sa deschida un dosar pe coruptia din spitale. Sunt vizate autoritatile sanitare care au favorizat Hexi Pharma

Directia Nationala Anticoruptie face cercetari in cazul utilizarii dezinfectantilor diluati in spitalele de stat, fiind vizata o posibila favorizare a Hexi Pharma de catre autoritatile sanitare, a declarat o sursa judiciara pentru Gazeta Sporturilor. Intr-un nou episod al anchetei prezentate pe blogul lui Catalin Tolontan, autorii povestesc ca oamenii de la Hexi Pharma, concediati dupa izbucnirea scandalului, denunta procurorilor aranjamentele din firma, iar DNA a inceput propriile cercetari in acest caz. UPDATE Intrebata luni de presa daca procurorii anticoruptie investigheaza cazul Hexi Pharma, Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, a declarat: Este dosar la Parchetul General. Pana in acest moment nu a fost declinat dosarul la DNA.

EXCLUSIV Documente: Hexi Pharma a luat bani europeni sa asigure concentratia corecta a dezinfectantilor. Firma se lauda ca a livrat produse in scoli pe vremea gripei porcine din 2009

Firma Hexi Pharma care a livrat, in spitale din toata tara, dezinfectanti care s-au dovedit a fi diluati in urma unor controale, a luat fonduri europene pentru a-si moderniza si extinde productia. In documentatia depusa, firma descria o serie intreaga de proceduri prin care tinea sub control concentratia si calitatea dezinfectantilor, valorile fiind inregistrate in dosare si pe un computer. Firma Hexi Pharma si-a cerut, saptamana trecuta, insolventa, in mijlocul unui scandal de proportii declansat in urma unor investigatii realizate de o echipa de jurnalisti de la Gazeta Sporturilor si blogul Tolo. ro), legate de infectiile intraspitalicesti care au condus la moartea multor pacienti din Romania, printre care si victime ale incendiului din clubul Colectiv, din 2015. Dezinfectantii Hexi erau folositi in prevenirea infectiilor nosocomiale.

Scandalul Hexi Pharma are repercusiuni: Din cauza lipsei dezinfectantilor, unele spitale nu mai opereaza pacienti (VIDEO)

Pacienti nevoiti sa astepte chiar si doua saptamani pentru o operatie, teama si haos. Sunt doar cateva dintre efectele crizei dezinfectantilor diluati. La Spitalul de Pediatrie din Galati, opt co.

GSP: DNA se pregateste sa deschida un dosar pe coruptia din spitale. Sunt vizate autoritatile sanitare care au favorizat Hexi Pharma

Directia Nationala Anticoruptie face cercetari in cazul utilizarii dezinfectantilor diluati in spitalele de stat, fiind vizata o posibila favorizare a Hexi Pharma de catre autoritatile sanitare, a declarat o sursa judiciara pentru Gazeta Sporturilor. Intr-un nou episod al anchetei prezentate pe blogul lui Catalin Tolontan, autorii povestesc ca oamenii de la Hexi Pharma, concediati dupa izbucnirea scandalului, denunta procurorilor aranjamentele din firma, iar DNA a inceput propriile cercetari in acest caz.

Catalin Tolontan, in scandalul Hexi Pharma: De ce nu convoaca Parlamentul conducerea SRI ca sa aflam ce-i cu informarile? (VIDEO)

Jurnalistul Catalin Tolontan cere interventia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie in scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma, invocand faptul ca, avand in vedere c.

inselatoriile Hexi Pharma: Firma lui Condrea primea fonduri europene pentru asigurarea concentratiei substantelor (VIDEO)

Dezvaluiri incredibile despre firma responsabila de cea mai mare inselatorie din ultimii ani. Hexi Pharma, producatorul dezinfectantilor diluati, primea fonduri europene pentru a-si moderniza si extinde pr.

Uniunea judecatorilor din Romania vor sa ceara CSM ancheta in parchete, in dosarul Hexi Pharma

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania a solicitat, luni, plenului CSM sa sesizeze Inspectia Judiciara pentru a verifica si comunica public modul in care parchetele au valorificat datele si informatiile primite in ultimii 10 ani de la SRI privind posibile fapte penale care implicau firma Hexi Pharma, fapte referitoare inclusiv la posibile licitatii trucate si diluarea de mii de ori a dezinfectantilor vanduti spitatelor.

Scandalul dezinfectantilor diluati:Manager de spital: Sistemul de achizitii ne-a impins ca pe vite, la abator, spre Hexi

Managerul Spitalului de Pediatrie din Brasov unitate la care au avut loc descinderi in urma scanlalului Hexi), dr. Liviu Muntean, a rabufnit cu un mesaj dur la adresa autoritatilor, care vor sa dea vina pe medici si pe directorii de spitale pentru scandalul dezinfectantilor diluati.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )