Libnet.ro
UNICEF

14:00

Record: Peste 32 de milioane de dolari pentru un diamant albastru

România Liberă România Liberă,
Record: Peste 32 de milioane de dolari pentru un diamant albastru

Un colectionar din Hong Kong a platit 32,6 milioane de dolari pentru un diamant albastru de 10 carate, la o licitatie organizata joi seara, la New York, de casa Sothebys, informeaza Reuters, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Power Clouds a investit peste 20 milioane dolari, in parcuri solare

Power Clouds a dezvoltat un proiect de peste 20 de milioane de dolari, in tara noastra, investind in construirea a cinci parcuri fotovoltaice.

Primaria Capitalei va plati peste 2 milioane de lei pentru saci de dormit

Primaria Capitalei va cumpara 16. 500 de saci de dormit cu peste doua milioane de lei, acesta fiind una dintre masurile impuse de Legea de protectie civila.

Record: Un diamant albastru, vandut la licitatie cu aproape 33 de milioane de dolari

Un colectionar din Hong Kong a platit 32,6 milioane de dolari pentru un diamant albastru de 10 carate, la o licitatie organizata joi seara, la New York, de casa Sothebys, informeaza Forbes. Colectionarul, al.

Contract record: Un jucator de baseball va castiga 325 milioane dolari in 13 ani

Jucatorul de baseball Giancarlo Stanton a primit un contract record din partea clubului Miami Marlins. Stanton ar urma sa castige pe parcursul a 13 ani nu mai putin de 325 milioane dolari circa 260 milioane euro, la cursul zilei).

SUA pune recompensa pe capul a doi romani. Peste 1,7 milioane de dolari pentru prinderea acestora, acuzati de fraude cibernetice

Autoritatile americane sunt gata sa plateasca pentru prinderea a doi romani acuzati de fraude cibernetice in SUA. Pentru prinderea lui Nicolae Popescu a fost fixata o recompensa de un milion de dolari, iar pentru Daniel Bosogioiu SUA ar plati 750. 000 de dolari.

FARA PRECEDENT. Contract in valoare de 325 MILIOANE de dolari pentru un sportiv

Clubul de baseball Miami Marlins ii ofera un contract fara precedent in istoria sportului profesionist american jucatorului Giancarlo Stanton, in valoare totala de 325 de milioane de dolari 260 de milioane de.

Sven-Goran Eriksson va antrena Shanghai East, pentru 6 milioane dolari

Suedezul Sven-Goran Eriksson, fost selectioner al Angliei, a preluat formatia asiatica Shanghai East, acolo unde va primi un salariu anual de 6 milioane dolari.

Venituri operationale nete de 27 milioane euro pentru AFI Europe in Romania

Mall-urile AFI Palace Cotroceni si Ploiesti si primele doua cladiri de birouri din parcul AFI Park din Bucuresti au fost evaluate, la sfarsitul lunii septembrie, la 522,5 milioane euro, au o rata de ocupare de 98% si au generat venituri operationale nete de peste 27 milioane euro in primele noua luni.

Comanda de 14 miliarde de dolari pentru Airbus

Constructorul european Airbus a obtinut o comanda in valoare de 14 miliarde de dolari pentru 50 de avioane din partea companiei aeriene Delta Airlines din Statele Unite.

Plus de 3,6 milioane lei pentru drepturi salariale obtinute in instanta

Bugetul Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice MMSC) ar putea fi suplimentat cu 3,6 milioane lei pentru achitarea unor drepturi salariale obtinute pe baza titlurilor executorii pentru personalul bugetar, stipuleaza un proiect de Hotarare de Guvern HG), supus dezbaterii publice pe site-ul ministerului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )