Libnet.ro
UNICEF

14:00

Comanda de 14 miliarde de dolari pentru Airbus

România Liberă România Liberă,
Comanda de 14 miliarde de dolari pentru Airbus

Constructorul european Airbus a obtinut o comanda in valoare de 14 miliarde de dolari pentru 50 de avioane din partea companiei aeriene Delta Airlines din Statele Unite. continuă pe România Liberă

Airbus, comanda de 14 miliarde dolari de la Delta Air Lines

Compania americana Delta Air Lines a confirmat ieri comanda de 14 miliarde dolari pentru 50 avioane din partea Airbus Group, fapt ce va contribui la inlocuirea flotei mai vechi a Delta, cumparata de la concurentul Boeing, informeaza Reuters.

Airbus a obtinut o comanda in valoare de 14 miliarde de dolari, in detrimentul rivalului Boeing

Grupul european Airbus a obtinut o comanda de 50 de avioane in valoare de 14 miliarde de dolari din partea companiei aeriene Delta Airlines din Statele Unite, in detrimentul competitorului american Boeing, relateaza Bloomberg.

Record: Peste 32 de milioane de dolari pentru un diamant albastru

Un colectionar din Hong Kong a platit 32,6 milioane de dolari pentru un diamant albastru de 10 carate, la o licitatie organizata joi seara, la New York, de casa Sothebys, informeaza Reuters, conform Mediafax.

Angela Merkel, convorbire telefonica cu Iohannis: Colaborarea intre Bucuresti si Chisinau, foarte importanta pentru sustinerea parcursului european al Republicii Moldova

Cancelarul german Angela Merkel a apreciat, in convorbirea telefonica pe care a avut-o marti cu Klaus Iohannis, drept foarte importanta colaborarea intre Bucuresti si Chisinau pentru sustinerea parcursului european al Republicii Moldova.

Halliburton cumpara Baker Hughes pe 34,6 miliarde dolari

Halliburton Co, al doilea grup de servicii petroliere din lume, va achizitiona rivalul sau mai mic Baker Hughes, pentru 34,6 miliarde de dolari, in numerar si actiuni, realizand a doua tranzactie majora a anului, in sectorul energetic.

UE ne aloca 42 miliarde euro pentru perioada 2014-2020

Alocarea totala pentru tara noastra la nivelul programelor operationale cu finantare europeana este de circa 42 de miliarde de euro pentru perioada 2014-2020, conform afirmatiilor domnului Laurentiu Dinu, managing partner EU Advisors si membru ex-officio al board-ului AmCham Romania, care adauga ca patru programe operationale pot finanta sectorul intreprinderilor mici si mijlocii IMM) in intervalul amintit.

FARA PRECEDENT. Contract in valoare de 325 MILIOANE de dolari pentru un sportiv

Clubul de baseball Miami Marlins ii ofera un contract fara precedent in istoria sportului profesionist american jucatorului Giancarlo Stanton, in valoare totala de 325 de milioane de dolari 260 de milioane de.

Un pasager a platit 1200 de dolari pentru acces la WiFi in avion

Atunci cand vine vorba de internetul in avion acesta exista la multe zboruri internationale insa vine sub forma unui serviciu suplimentar. Motivul pentru care companiile aeriene detin un monopol pe conexiunea la internet si ofera accessul la WiFi sub forma unui pachet ce se achizitioneaza suplimentar este faptul ca acea conexiune se bazeaza pe satelit, care la randul lui este costisitor. Un pasager al zborului Singapore Airlines de la Londra la Singapore a optat pentru acest pachet de servicii. Mai [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )