Libnet.ro
UNICEF

19:00

Regele asfaltului, urmarit penal intr-un dosar cu prejudiciu de peste 13 milioane de lei

Antena3 Antena3,
Regele asfaltului, urmarit penal intr-un dosar cu prejudiciu de peste 13 milioane de lei

Regele asfaltului, Nelu Iordache, va fi urmarit penal in stare de libertate, intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala in care prejudiciul estimat depaseste suma de 13 milioane de. continuă pe Antena3

Presedintele CJ Mures, urmarit penal pentru luare de mita, spalare de bani si folosirea influentei

Presedintele Consiliului Judetean Mures, Ciprian Dobre, este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), intr-un dosar de luare de mita, spalare de bani si folosirea influentei, fapte savarsite in calitate de prefect al judetului.

Primarul municipiului Targu Mures, Dorin Florea, urmarit penal pentru luare de mita

Primarul municipiului Targu Mures, Dorin Florea, este urmarit penal pentru luare de mita de procurorii DNA intr-un nou dosar de coruptie.

Giurgiu: Directorul Agentiei de Inspectie Sociala, retinut de DNA intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene

Laurentiu Costel Ionescu, director al Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala Giurgiu, a fost retinut de DNA intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene. Acesta este urmarit penal pentru.

Primarul din Targu Mures, urmarit penal de DNA pentru luare de mita

Primarul municipiului Targu Mures, Dorin Florea, este urmarit penal de DNA pentru luare de mita, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. in acelasi dosar este pus sub urmarire.

Fostul presedinte Traian Basescu, urmarit penal in dosarul Casuneanu (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este urmarit penal in dosarul Casuneanu, potrivit B1 TV. Acesta este acuzat de spalare de bani in forma continuata in acest dosar pentru terenul din.

Presedintele CJ Mures, Ciprian Dobre, urmarit penal pentru mai multe infractiuni

Presedintele Consiliului Judetean Mures, Ciprian Dobre, este urmarit penal de procurorii DNA pentru luare de mita, spalare de bani si folosirea influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine.

DNA: Presedintele CJ Mures, Ciprian Dobre, urmarit penal pentru mai multe infractiuni

Presedintele Consiliului Judetean Mures, Ciprian Dobre, este urmarit penal de procurorii DNA pentru luare de mita, spalare de bani si folosirea influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, fapte savarsite in calitate de prefect al judetului.

Traian Basescu este cercetat intr-un dosar pentru spalare de bani

Traian Basescu, fostul presedinte, este cercetat intr-un dosar penal, instrumentat de Parchetul General. Acesta este acuzat pentru spalare de bani, in legatura cu preluarea unui teren din zona Baneasa, au declarat surse judiciare, potrivit MEDIAFAX.

Prefectul Capitalei, Paul Nicolae Petrovan, audiat ca martor la DIICOT intr-un dosar privind infractiuni informatice

Prefectul Capitalei, Paul Nicolae Petrovan, a precizat pentru AGERPRES ca a fost audiat ca martor la DIICOT intr-un dosar in care sunt cercetate infractiuni informatice, mentionand ca le va acorda anchetatorilor tot sprijinul pentru aflarea adevarului. intrebat daca a fost spionat de angajati ai Black Cube, prefectul a raspuns: Nu pot sa confirm sau infirm. Pot sa va spun ca am fost citat si audiat in cursul zilei de vineri 15 aprilie - n. r. ) la DIICOT, structura centrala, intr-o cauza privind infractiuni informatice . Ancheta nu este secreta, dar nici publica, a declarat Petrovan.

Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, audiat la DNA Ploiesti in calitate de suspect intr-un dosar de coruptie (VIDEO)

Vlad Oprea, primarul din Sinaia, este audiat de catre procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie din Ploiesti in calitate de suspect intr-un dosar de coruptie, arata B1 TV. Am fost chem.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )