Libnet.ro
UNICEF

05:00

Regele Mihai, sarbatorit la 93 de ani printr-un concert la Ateneul Roman

Antena3 Antena3,
Regele Mihai, sarbatorit la 93 de ani printr-un concert la Ateneul Roman

Regele Mihai I al Romaniei a implinit, sambata, 93 de ani. Cu ocazia aniversarii, Casa Regala a organizat un concert caritabil la Ateneul Roman. Pe scena a urcat Alexandra Dariescu, prima pianista. continuă pe Antena3

Regele Mihai I implineste sambata 93 de ani

Regele Mihai I al Romaniei implineste astazi varsta de 93 de ani. in onoarea Majestatii sale, in aceasta seara, la Ateneul roman va avea loc un concert anual caritabil organizat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei.

Regele Mihai I implineste astazi 93 de ani

Regele Mihai I al Romaniei implineste astazi varsta de 93 de ani. in onoarea Majestatii sale, in aceasta seara, la Ateneul roman va avea loc un concert anual caritabil organizat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei.

Monarhistii mehedinteni au sarbatorit ziua de nastere a M.S. Regele Mihai I

Monarhistii din Drobeta Turnu Severin au participat sambata dupa-amiaza la Biblioteca Judeteana I. Gh. Bibicescu la un eveniment organizat cu ocazia implinirii varstei de 93 de ani a M. Regele Mihai I. Organizatorii au fost Alianta Nationala pentru Restaurarea Monarhiei, Liceul de Arta I. St. Paulian, Platforma Unionista Actiunea 2012 si Asociatia Colectionarilor Severinum.

Regele Mihai I implineste astazi 93 de ani. Interviul-film Nimic fara Dumnezeu, realizat cu familia regala, la Antena 3

Regele Mihai I implineste astazi 93 de ani. Martorul a noua decenii de istorie, Majestatea Sa este singurul sef de stat din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial care este inca in viata. Antena.

Regele Mihai I implineste azi 93 de ani

Regele Mihai I 1927-1930; 1940-1947) s-a nascut la 25 octombrie 1921, la Sinaia, si este fiul regelui Carol al II-lea 1930-1940) si al reginei Elena, principesa a Greciei.

Ponta: Regele Mihai este un simbol al Romaniei si parte a istoriei nationale

Guvernul a transmis un mesaj al premierului Victor Ponta cu ocazia implinirii de catre Regele Mihai a varstei de 93 ani. in mesajul premierului se spune ca Regele Mihai este un simbol al Romaniei si un lider care.

Antena 3 difuzeaza azi, de la ora 19, un interviu cu Majestatea Sa Regele Mihai I

Pe 25 octombrie s-a nascut Regele Mihai. Majestatea Sa implineste astazi 93 de ani. Antena 3 il aniverseaza si ii doreste La Multi Ani! alaturi de tara sa, Romania, pe care o iubeste si care il.

Cum l-am simtit pe Regele Mihai

Regele Mihai se bucura astazi, 25 octombrie, de o binecuvantata etate 93 de ani. Ca in fiecare an ii sarbatoreste intr-o discretie specifica, fara niciun fel de manifestari grandioase demne de un rege, fara surle si trambite.

Erou de razboi si fost coleg de liceul cu Regele Mihai: Regele era voinicut. Noi ii spuneam Maria Ta

Galateanul Nicolae Staicu avea doar 23 de ani in 1943, cand a primit dipozitie de la Marele Stat Major, printr-o telegrama, sa se prezinte la Odesa pentru a pleca pe front. Atunci a inceput aventura lui Nicolae, care a supravietuit conflagratiei. Galateanul a fost coleg de liceu cu Regele Mihai.

Neagu Djuvara, istoric: Regele Mihai trebuia sa ramana sarac si curat

Dialog cu profesorul Neagu Djuvara 95 de ani). Venerabilul istoric a vorbit despre rolul monarhiei, despre Regele Mihai si nu ezita sa aminteasca nemultumirile sale fata de anumite actiuni, mai vechi sau mai recente, ale fostului suveran al Romaniei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )