Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reghecampf dedica titlul lui Gigi Becali si familiei acestuia

Online Sport Online Sport,
Reghecampf dedica titlul lui Gigi Becali si familiei acestuia

Laurentiu Reghecampf a dedicat titlul obtinut cu Steaua, primul din cariera lui de antrenor, patronului Gigi Becali si familiei acestuia. continuă pe Online Sport

Reghecampf la sarbatoarea stelistilor: Dedic acest titlu lui Gigi Becali.

Tehnicianul stelist Laurentiu Reghecampf a declarat, marti seara, la sarbatorirea titlului de campioana, care a avut loc la Arena Nationala, ca dedica acest trofeu finantatorului Gigi Becali si familiei sale, potrivit Mediafax. Este ceva incredibil. Ma bucur ca am avut atatia oameni langa noi. Regret ca lipseste un om, ii dedic lui, celor trei fete, mamei si sotiei lui acest titlu. Ne-a fost greu dar trebuie sa trecem peste asta pentru oamenii care ne iubesc si iubesc aceasta echipa, a .

Gigi Becali, pomenit la SLUJBA de duminica a bisericii pe care a construit-o in Pipera.

Numele lui Gigi Becali a rasunat duminica in biserica din Pipera, pe care parlamentarul, aflat acum la inchisoare, a finantat-o. Becali a fost pomenit de doua ori de preoti, la o slujba la care au participat mama si una dintre fetele patronului echipei de fotbal Steaua, potrivit b1. ro. Credinciosii care au venit la slujba regreta situatia lui Gigi Becali. Unii spun ca i-au trimis la Penitenciarul Rahova chiar scrisori de incurajare. A fost de altfel dorinta exprimata de Gigi Becali inaintea .

Gigi Becali, SHOW in sala de judecata: Eu sunt copilul vitreg al Romaniei!.

Mai bine de doua ore si jumatate le-a vorbit Gigi Becali magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, care l-au audiat luni in Dosarul Valiza, intre altele el citindu-le rugaciuni si numindu-i pe judecatori apostoli pe pamant. Totodata, el sustine ca Steaua nu poate exista fara Gigi Becali in libertate si a cerut instantei contopirea pedepselor. Gigi Becali s-a straduit din rasputeri luni sa-i convinga pe judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ca este nevinovat in .

UPDATE VIDEO Dosarul Valiza. Gigi Becali, la Inalta Curte: Am falsificat data pe actul privind cumpararea unui teren, l-am pus pe Piturca sa semneze/ DNA cere condamnarea lui Becali la patru ani de inchisoare

Gigi Becali a declarat luni, la instanta suprema, ca dupa ce Teia Sponte a fost prins cu valiza cu cei 1,7 milioane de euro, a antedatat actul privind vanzare-cumparare unui teren in Cluj, iar pe Victor Piturca l-a pus sa semneze ca martor, precizand ca nu mai stie daca i-a spus ce este acel act, potrivit Mediafax. Completul de cinci judecatori de la instanta suprema a inceput in jurul orei 12. 45 judecarea recursului procurorilor anticoruptie in dosarul Valiza, formulat dupa ce un alt complet de la instanta suprema a dispus achitarea lui Gigi Becali, Teia Sponte, Alina Florentina Ciul, Victor Piturca si Radu Gheorghe Marino.

UPDATE VIDEO Instanta suprema se pronunta pe 4 iunie in dosarul Valiza / Gigi Becali, la Inalta Curte: Am falsificat data pe actul privind cumpararea unui teren, l-am pus pe Piturca sa semneze / DNA cere condamnarea lui Becali la patru ani de inchisoare

STIRE ACTUALIZATA Inalta Curte de Casatie si Justitie a finalizat luni dezbaterile in dosarul Valiza, in care sunt judecati George Becali, Victor Piturca si Teia Sponte, instanta urmand a se pronunta pe 4 iunie, informeaza Agerpres. Gigi Becali a declarat luni, la instanta suprema, ca dupa ce Teia Sponte a fost prins cu valiza cu cei 1,7 milioane de euro, a antedatat actul privind vanzare-cumparare unui teren in Cluj, iar pe Victor Piturca l-a pus sa semneze ca martor, precizand ca nu mai stie daca i-a spus ce este acel act. DNA a cerut condamnarea lui George Becali la patru ani de inchisoare cu executare pentru dare de mira si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Gigi Becali: Romania ar avea de pierdut daca eu raman la inchisoare.

Gigi Becali a vorbit, luni, aproape o ora la instanta suprema, in ultimul cuvant din dosarul Valiza, marturisindu-le judecatorilor ca au reusit sa-l sperie, ca s-a facut baiat cuminte si ca Romania are de pierdut odata cu incarcerarea sa, potrivit Mediafax. Ultimul cuvant al lui Becali a fost, practic, un discurs in care acesta a facut mai multe marturisiri despre viata sa, succese si insuccese, precum si despre cum vede perioada urmatoare. Astfel, el le-a marturisit judecatorilor ca a .

Gigi Becali si-a recunoscut vinovatia in fata instantei: Eu am falsificat, eu am facut tot pentru a-mi lua banii

Patronul Stelei, Gigi Becali, si-a recunoscut vinovatia, luni, in fata instantei, intr-un nou termen al dosarului Valiza. Becali a recunoscut ca a falsificat doua documente pentru a putea justifica o suma.

Gigi Becali si-a recunoscut vinovatia in fata instantei: Am antedatat documente pentru a-mi recupera cei 1.700.000 euro

Patronul Stelei, Gigi Becali, si-a recunoscut vinovatia, luni, in fata instantei, intr-un nou termen al dosarului Valiza. Becali a recunoscut ca a antedatat doua contracte, prin acest mod, Victor.

Corneliu Vadim Tudor: Gigi Becali este vanat ca o fiara salbatica in padure. ...

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor a declarat, luni, ca Gigi Becali este vanat ca o fiara salbatica de catre procurori, precizand ca dosarul Valiza este cea mai mare facatura, potrivit b1. ro. E vanat ca o fiara salbatica in padure. Cea mai mare facatura din avalansa de dosare fabricate impotriva lui Becali este asta cu Valiza. Sunt un om de sport si eu nu musc momeala asta. A stimula pe cineva nu e mita, e premiere, a spus Vadim Tudor. El a vorbit si despre posibila retrogradare a .

DOSARUL VALIZA. Gigi Becali isi recunoaste vinovatia: Am antedatat documente.

Omul de afaceri Gigi Becali, aflat in detentie in Penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului ilegal de terenuri cu MApN, va iesi luni din inchisoare ca sa fie audiat in Dosarul valiza. UPDATE: Omul de afaceri si-a recunoscut vinovatia in instanta si a admis ca a antedatat documente, transmite Realitatea TV. Becali se face vinovat de fals in acte. Citeste si Becali: Am incercat sa inlatur coruptia din fotbal Am antedatat .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )