Libnet.ro
UNICEF

22:00

Regina Elisabeta nu participa la slujba de Craciun de la Sandringham din cauza unei raceli puternice

Adevărul Adevărul,
Regina Elisabeta nu participa la slujba de Craciun de la Sandringham din cauza unei raceli puternice

Regina Elisabeta a II-a, in varsta de 90 de ani, lipseste duminica, pentru prima oara in ultimii aproape 30 de ani, de la slujba de Craciun, din cauza unei raceli, a anuntat Palatul Buckingham, relateaza Reuters si The Associated Press. continuă pe Adevărul

Familia Iohannis participa la slujba de Craciun, la Biserica romano-catolica Sfanta Treime din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, participa, duminica dimineata, la slujba de Craciun, la Biserica romano-catolica Sfanta Treime din Sibiu, unde merg de fiecare data cand se afla in oras. Seful statului le-a transmis romanilor Craciun fericit!, inainte de a intra in lacasul de cult.

Un zbor a fost intarziat din cauza unui hotspot numit Galaxy Note 7

Un zbor al celor de la Virgin America s-a confruntat de curand cu o situatie ciudata, din cauza unui hotspot numit Galaxy Note 7. Scandalul urias care a luat nastere in acest an din cauza bateriilor problematice din telefoanele Samsung Galaxy Note 7 este deja extrem de cunoscut. Terminalele originale ajunse la utilizatori au explodat intr-un [].

CNAIR anunta soferii ca nu pot plati roviniete si taxe de pod la benzinariile OMV Petrom, din cauza unor probleme tehnice

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) informeaza utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi din Romania ca distribuitorul SC OMV Petrom Marketing SRL nu poate emite roviniete si taxele de pod din cauza unor probleme tehnice.

Trafic ingreunat in zonele turistice ale Romaniei, din cauza aglomeratiei si a conditiilor meteo. Ceata reduce vizibilitatea sub 50 de metri

Traficul rutier pe mai multe drumuri nationale din judetele Brasov, Constanta si Suceava se desfasoara cu dificultate, sambata seara, din cauza cetii dense, in unele zone vizibilitatea fiind redusa sub 50 de metri.

Atentie, soferi! Trafic deviat pe Autostrada Soarelui, din cauza poleiului

Circulatia este deviata pe Autostrada Soarelui, de la kilometrul 105, din cauza poleiului, au precizat, pentru Mediafax, reprezentanti ai Centrului Infotrafic.

Khloe Kardashian s-a refugiat in mancare din cauza stresului. Iata ce a patit!

Khloe Kardashian s-a confruntat cu probleme serioase privind dependenta de mancare in perioada in care a avut de tras cu divortul de sotul ei. Iata ce povesteste si cum sa mobilizat sa treaca peste acea perioada dificila.

2016 a fost o MARE GRAMADA DE RAHAT. O celebra ACTRITA O IRONIZEAZA PE REGINA ELISABETA, intr-un discurs de Craciun (VIDEO)

Actrita Helen Mirren a transmis britanicilor un mesaj halucinant de Craciun. Vedeta a rostit o versiune alternativa si ironica a traditionalului discurs oficial al Reginei Elizabeth a II-a si a spus ca anul.

Caru' cu vedete:Fostul sot divorteaza din cauza ei, dar Jennifer Lopez s-a cuplat cu un alt cantaret celebru;Cea mai populara actrita XXX din lume e de nerecunoscut! S-a ingrasat enorm;Andreea Marin, blonda de ziua ei. E de nerecunoscut

Au divortat in secret dupa 15 ani de casnicie si doi copii. Asta da surpriza! Un cuplu celebru a decis sa-si spuna Adio dupa 15 ani de casnicie si doi copii avuti impreuna. Martin Freeman si Amanda Abbington au pus punct povestii lor de dragoste dupa o. Andreea Berecleanu, anunt important inainte de Craciun. A ales un alt drum. Andreea Berecleanu, anunt important inainte de Craciun. Vedeta a postat pe contul de socializare, un mesaj prin care isi anunta fanii ca una dintre colegele ei a ales un alt drum, dupa.

O cunoscuta actrita din SUA a murit la 23 de ani din cauza unei supradoze (FOTO)

Valerie Fairman, o cunoscuta actrita din Statele Unite, a fost gasita moarta in casa unui prieten, miercuri. Din primele informatii, se presupune ca aceasta s-a stins din viata din cauza unei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )