Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un zbor a fost intarziat din cauza unui hotspot numit Galaxy Note 7

Playtech Playtech,
Un zbor a fost intarziat din cauza unui hotspot numit Galaxy Note 7

Un zbor al celor de la Virgin America s-a confruntat de curand cu o situatie ciudata, din cauza unui hotspot numit Galaxy Note 7. Scandalul urias care a luat nastere in acest an din cauza bateriilor problematice din telefoanele Samsung Galaxy Note 7 este deja extrem de cunoscut. Terminalele originale ajunse la utilizatori au explodat intr-un []. continuă pe Playtech

Circulatia feroviara este blocata, luni dimineata, pe ruta Alexandria-Rosiori din cauza unui accident

Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane informeaza ca luni dimineata, in judetul Teleorman, traficul feroviar este intrerupt, pe Magistrala 909, ruta Alexandria Rosiori Nord, din cauza unui accident petrecut la iesirea din statia Rosiori Est catre Rosiori Nord kilometrul CF 193+700 de metri).

Vlad Voiculescu: Corpul de control va merge saptamana aceasta la Spitalul Sfanta Maria. Actiunea a fost intarziata din cauza catorva urgente

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat ca, saptamana aceasta, Corpul de control al ministrului Sanatatii va merge la Spitalul Sfanta Maria.

Directorul general al CFR Marfa a fost revocat din functie

Directorul general al CFR Marfa, Mihut Craciun, numit acum opt luni in urma unei selectii, a fost revocat din functie de catre consiliul de administratie al companiei de stat, ca urmare a analizarii activitatii de management a acestuia, a anuntat, ieri, compania.

O cunoscuta actrita din SUA a murit la 23 de ani din cauza unei supradoze (FOTO)

Valerie Fairman, o cunoscuta actrita din Statele Unite, a fost gasita moarta in casa unui prieten, miercuri. Din primele informatii, se presupune ca aceasta s-a stins din viata din cauza unei.

Khloe Kardashian s-a refugiat in mancare din cauza stresului. Iata ce a patit!

Khloe Kardashian s-a confruntat cu probleme serioase privind dependenta de mancare in perioada in care a avut de tras cu divortul de sotul ei. Iata ce povesteste si cum sa mobilizat sa treaca peste acea perioada dificila.

Accident pe Autostrada Soarelui, la km 149. Traficul in zona a fost oprit

Traficul pe Autostrada Soarelui a fost oprit joi dimineata din cauza unui accident rutier care, din fericire, nu s-a soldat cu victime. Politistii de la Centrul Infotrafic au anuntat ca circulatia este blocata la km 149.

Cod rosu de poluare in China! Zeci de mii de oameni au fost nevoiti sa plece din cauza aerpocalipsei (FOTO, VIDEO)

O mare parte din nordul si centrul Chinei a fost invaluitade ceata toxica si foarte multi locuitori au fost nevoiti sa paraseasca tara. China de afla sub cod rosu de poluare.

Declaratii soc din partea unui oficial BNR: Romania sa se retraga din comisia de negocieri pentru restituirea tezaurului aflat in Rusia (VIDEO)

Declaratii soc de la Banca Nationala a Romaniei. Consilierul Guvernatorului BNR, Cristian Paunescu, spune ca Romania ar trebui sa se retraga din comisia de negocieri pentru restituirea tezaurului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )