Libnet.ro
UNICEF

11:30

Caru' cu vedete:Fostul sot divorteaza din cauza ei, dar Jennifer Lopez s-a cuplat cu un alt cantaret celebru;Cea mai populara actrita XXX din lume e de nerecunoscut! S-a ingrasat enorm;Andreea Marin, blonda de ziua ei. E de nerecunoscut

Hotnews Hotnews,
 Caru

Au divortat in secret dupa 15 ani de casnicie si doi copii. Asta da surpriza! Un cuplu celebru a decis sa-si spuna Adio dupa 15 ani de casnicie si doi copii avuti impreuna. Martin Freeman si Amanda Abbington au pus punct povestii lor de dragoste dupa o. Andreea Berecleanu, anunt important inainte de Craciun. A ales un alt drum. Andreea Berecleanu, anunt important inainte de Craciun. Vedeta a postat pe contul de socializare, un mesaj prin care isi anunta fanii ca una dintre colegele ei a ales un alt drum, dupa. continuă pe Hotnews

Un zbor a fost intarziat din cauza unui hotspot numit Galaxy Note 7

Un zbor al celor de la Virgin America s-a confruntat de curand cu o situatie ciudata, din cauza unui hotspot numit Galaxy Note 7. Scandalul urias care a luat nastere in acest an din cauza bateriilor problematice din telefoanele Samsung Galaxy Note 7 este deja extrem de cunoscut. Terminalele originale ajunse la utilizatori au explodat intr-un [].

Khloe Kardashian s-a refugiat in mancare din cauza stresului. Iata ce a patit!

Khloe Kardashian s-a confruntat cu probleme serioase privind dependenta de mancare in perioada in care a avut de tras cu divortul de sotul ei. Iata ce povesteste si cum sa mobilizat sa treaca peste acea perioada dificila.

Circulatia feroviara este blocata, luni dimineata, pe ruta Alexandria-Rosiori din cauza unui accident

Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane informeaza ca luni dimineata, in judetul Teleorman, traficul feroviar este intrerupt, pe Magistrala 909, ruta Alexandria Rosiori Nord, din cauza unui accident petrecut la iesirea din statia Rosiori Est catre Rosiori Nord kilometrul CF 193+700 de metri).

Caru' cu vedete:O indragita cantareata a anilor 90 se intoarce pe scena; A reinceput razboiul intre Mircea Badea si Tudor Chirila; Unul dintre cei mai populari prezentatori TV a parasit Romania din cauza datoriilor

Cu hainele de pe Madalina Ghenea iti iei apartament cu trei camere. Matei Stratan pare barbatul perfect pentru superba Madalina Ghenea. O trateaza ca pe o. Denisa de la Bambi, cu fostul iubit la un eveniment. Au vorbit deschis despre motivele despartirii. Denisa de la Bambi, cu fostul iubit la un eveniment. Jumatatea roscata a.

O cunoscuta actrita din SUA a murit la 23 de ani din cauza unei supradoze (FOTO)

Valerie Fairman, o cunoscuta actrita din Statele Unite, a fost gasita moarta in casa unui prieten, miercuri. Din primele informatii, se presupune ca aceasta s-a stins din viata din cauza unei.

Cod rosu de poluare in China! Zeci de mii de oameni au fost nevoiti sa plece din cauza aerpocalipsei (FOTO, VIDEO)

O mare parte din nordul si centrul Chinei a fost invaluitade ceata toxica si foarte multi locuitori au fost nevoiti sa paraseasca tara. China de afla sub cod rosu de poluare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )