Libnet.ro
UNICEF

01:05

Republica Moldova, intre dictatura si democratie inainte de alegerile parlamentare. Cum se bifurca intersectia Rusia-UE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Republica Moldova, intre dictatura si democratie inainte de alegerile parlamentare. Cum se bifurca intersectia Rusia-UE

Alegerile parlamentare din Republica Moldova au o importanta cruciala pentru parcursul european al tarii, in conditiile in care o eventuala alianta a socialistilor si comunistilor, in frunte cu fostul presedinte Vladimir Voronin, ar periclita. continuă pe Wall-Street Ro

FIERBE Republica Moldova cu trei zile inainte de alegeri. RUSIA pregateste ceva

Cu doar cateva zile inainte de alegerile parlamentare de la Chisinau, autoritatile fac tot posibilul pentru a asigura o desfasurare corecta si in siguranta a scrutinului. Mai multi extremisti au fost.

Posibila coalitie intre comunisti si proeuropeni, dupa alegerile parlamentare din Republica Moldova

Alegerile parlamentare care vor avea loc duminica in Republica Moldova ar putea aduce la putere o coalitie intre partidele proeuropene si comunisti, noteaza Europa Libera. Liderii celor doua partide.

Surse: Iohannis va efectua doua vizite oficiale, in Republica Moldova si SUA, inainte de depunerea juramantului

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va efectua doua vizite oficiale - in Republica Moldova si Statele Unite -, inainte de depunerea juramantului in plenul Parlamentului si exercitarea efectiva a mandatului, relateaza Mediafax, citand surse oficiale.

Surse: Iohannis va avea o vizita in Republica Moldova si in SUA inainte de depunerea juramantului

Presedintele ales, Klaus Iohannis va face o vizita la Chisinau la finalul acestei saptamani, potrivit unor surse oficiale. De asemenea, Iohannis va efectua o alta vizita in Statele Unite ale Americii,.

Iohannis va avea o vizita in Republica Moldova si in SUA inainte de depunerea juramantului

Presedintele ales, Klaus Iohannis va face o vizita la Chisinau la finalul acestei saptamani, a confirmat, marti, stafful presedintelui. Detalii AICI)De asemenea, Iohannis va efectua o alta vizita in.

Ce se intampla in aceste zile in Republica Moldova. SURPRIZA pe care o arata sondajele inainte de alegerile de duminica

Alegerile parlamentare care vor avea loc duminica in Republica Moldova ar putea aduce la putere o coalitie intre partidele proeuropene si comunisti, relateaza Europa Libera, in pagina electronica de.

Alegerile parlamentare din R.Moldova ar putea duce la o coalitie intre comunisti si proeuropeni

Alegerile parlamentare din Republica Moldova ar putea duce la o coalitie intre comunisti si proeuropeni scrie Europa Libera, in pagina electronica.

Republica Moldova: Partidul prorus Patria, exclus din alegerile parlamentare

Autoritatile electorale din Republica Moldova au exclus un partid prorus din alegerile parlamentare, relateaza Mediafax.

Alegeri parlamentare in Republica Moldova: partidul Patria ar putea fi exclus din cursa electorala

Comisa Electorala Centrala din Republica Moldova a solicitat excluderea Partidului Patria al lui Renato Ustii din cursa pentru alegerile parlamentare de duminica, iar Curtea de Apel din Chisinau va examina, joi, in regim de urgenta aceasta cerere,.

Alegeri parlamentare in Republica Moldova: patridul Patria ar putea fi exclus din cursa electorala

Comisa Electorala Centrala din Republica Moldova a solicitat excluderea Partidului Patria al lui Renato Ustii din cursa pentru alegerile parlamentare de duminica, iar Curtea de Apel din Chisinau va examina, joi, in regim de urgenta aceasta cerere,.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )