Libnet.ro
UNICEF

12:30

Republica Moldova: Mandat de arestare pe 30 de zile pentru fostul procuror general Valeriu Balaban

B1 B1,
Republica Moldova: Mandat de arestare pe 30 de zile pentru fostul procuror general Valeriu Balaban

Judecatoria Buiucani din Republica Moldova a emis mandat de arestare pe 30 de zile pentru fostul procuror general Valeriu Balaban, potrivit Europa Libera. Valeriu Balaban a fost retinut in urma cu doua. continuă pe B1

Republica Moldova: Proiect privind combaterea propagandei ruse, depus in Parlament/ Reactia Rusiei: O blocada informationala

Partidul Democrat din Republica Moldova a depus marti in Parlament de la Chisinau un proiect de lege privind combaterea propagandei ruse. Anuntul a fost facut de presedintele PD, Vlad Plahotniuc, care a precizat ca proiectul nu va inchide posturi de televiziune retransmise in R. Moldova, ci vor fi interzise emisiunile cu caracter informativ prin care se face propaganda, relateaza Deschide. md.

O femeie din Republica Moldova a slabit aproape 40 de kilograme in trei saptamani. Cum a reusit

O femeia din Republica Moldova a slabit aproape 40 de kilograme in trei saptamani, scrie protv. md. Svetlana Mirzac a facut miscare si a mancat produse fierte, dupa ce a ajuns pe mana.

Proiect de Lege controversat in Republica Moldova. Plahotniuc: Nu vor fi inchise canale TV, va fi eliminata propaganda

Republica Moldova vrea sa initieze un proiect de Lege care tine de securizarea spatiului informational al tarii, potrivit realitatea. md. Proiectul prevede interzicerea programelor de stiri, a emisiunilor.

Igor Dodon vrea sa preia toata puterea in Republica Moldova: Socialistii au depus motiune de cenzura impotriva guvernului pro-european

Partidul Socialist din Republica Moldova, formatiune din care a provenit presedintele Igor Dodon, a anuntat miercuri ca au depus in Parlamentul de la Chisinau o motiune de cenzura impotriva.

Un chirurg din Republica Moldova a luat MITA de la o femeie pentru a-i OPERA mama! CNA-ul a fost sesizat, iar barbatul a incercat sa arunce banii pe GEAM

Un medic de la Spitalul Clinic Republican fost retinut de autoritati fiind acuzat de corupere pasiva dupa ce chirurgul ar fi cerut si primit 5. 400 de lei pentru a face o operatie,.

Romania se uneste cu Republica Moldova si Bucovina de Nord, dar pierde Transilvania: Totul intr-o harta a Europei pentru 2035 prezentata de media din Rusia (FOTO)

Aspiratiile expansioniste ale Rusiei par a fi confirmate de o harta a Europei pentru viitor prezentata de presa rusa. Express Gazeta, tabloid rus specializat in titluri senzationaliste,.

Presa: Serviciile secrete de la Chisnau considera ca diplomatii rusi expulzati din Republica Moldova erau ofiteri GRU. MAE rus: Acuzatiile la adresa acestora sunt vorbe goale

Serviciile secrete ale Republicii Moldova au ajuns la concluzia ca un numar de cinci diplomati rusi, expulzati luna trecuta de Guvernul de la Chisinau, erau ofiteri ai GRU - serviciul de spionaj al armatei Rusiei.

Presa: Serviciile secrete de la Chisnau considera ca diplomatii rusi expulzati din Republica Moldova erau ofiteri GRU

Serviciile secrete ale Republicii Moldova au ajuns la concluzia ca un numar de cinci diplomati rusi, expulzati luna trecuta de Guvernul de la Chisinau, erau ofiteri ai GRU - serviciul de spionaj al armatei Rusiei.

Procurorii DNA au cerut, la ultimul termen in care Neculai Ontanu este acuzat de luare de mita, inchisoare cu executare pentru fostul edil

Procurorii DNA au solicitat, miercuri, la ultimul termen, in care fostul primar al Sectorului 2 Neculai Ontanu este acuzat de luare de mita pedepse orientate spre maximum pentru toti inculpatii din dosar. in cazul fostului edil, pedepsa maxima este de 10 ani.

DNA cere pedeapsa maxima - 10 ani de inchisoare cu executare - pentru fostul primar Neculai Ontanu, judecat pentru luare de mita

Procurorul DNA prezent la procesul lui Neculai Ontanu a cerut, miercuri, judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti, condamnarea fostului primar al sectorului 2 al Capitalei la o pedeapsa maxima cu executare pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, respectiv 10 ani inchisoare.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )